Hakan Altun'un sağlık durumunda flaş gelişme!

Hakan Altun'un sağlık durumunda flaş gelişme!

Oyuncu Zafer Algöz, hastaneye kaldırılan yakın arkadaşı Hakan Altun'un yoğun bakımdan çıktığını duyurdu. Algöz, Altun'un sağlık durumuna ilişkin, "En geç pazartesi günü taburcu olacak diye umuyorum" dedi.

Snob Magazin'in haberine göre; Dün akşam fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması riski nedeniyle 5 gün yoğun bakımda kalacağı açıklanan ünlü sanatçı Hakan Altun'un sağlık durumunda flaş bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Zafer Algöz, eski futbolcu Tuncay Şanlı ile birlikte Hakan Altun'u Nişantaşı'nda tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Hakan Altun'un sağlık durumunda flaş gelişme! - Resim : 1

Hastane çıkışı konuşan Zafer Algöz, "Kardeşim Hakan Altun'un durumu gayet iyi. Yoğun bakımdan çıktı. Kendisini normal odaya aldılar. Aşırı yorgunluk nedeniyle beyninde kan pıhtılaşması olmuş" ifadelerini kullandı. 

Algöz sözlerine, "Hakan Altun ameliyat olmayacak. En geç pazartesi günü taburcu olacak diye umuyorum" diye ifade etti.

"İYİYİM ANNE…"

Altun, hastanedeki kontrollerinin ardından annesi Meral Altun ile görüntülü konuşarak durumunun iyi olduğunu söyledi.

Hakan Altun'un sağlık durumunda flaş gelişme! - Resim : 2

Altun’u hastanede, programdaki partnerleri Sibel Can ve Hüsnü Şenlendirici ile yapımcı Polat Yağcı yalnız bırakmadı.

2007 YILINDA AMELİYAT OLMUŞTU…

Şarkıcı Hakan Altun, özel hastanede 2.5 saat süren operasyonla 2007 yılında ameliyat olmuştu. Altun’un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümörün alındığı açıklanmıştı. Ameliyatını yapan doktor " Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümor patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum" açıklamasında bulunmuştu. (Magazin Burada)

Hakan Altun hakan altun yoğun bakım Sibel Can Hüsnü Şenlendirici hakan altun'un sağlık durumu