Yılmaz Morgül’ün acı hikayesi! Gözyaşlarıyla anlattı

Magazin Haberleri
Yılmaz Morgül’ün acı hikayesi! Gözyaşlarıyla anlattı

Şarkıcı Yılmaz Morgül sunuculuğunu üstlendiği 'Gelinim Mutfakta' programının son bölümünde, Alzheimer hastası olan annesinin sağlık durumunu anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki sunuculuğunu şarkıcı Yılmaz Morgül üstleniyor. Yarışmada annesinden bahseden Morgül duygusal anlar yaşadı.

"YORGANI KALDIRDIĞIMDA ANNEMİN YÜZÜNÜN BİR TARAFI YOKTU"

Yarışmacı Yeşim ve kayınvalidesi Beyhan Hanım arasındaki tartışmadan sonra konuşan Yılmaz Morgül, uzun süredir yatağa mahkûm yaşayan annesinden bahsetti. Annesinin uzun süredir Alzheimer ile mücadele ettiğini belirten şarkıcı, şunları söyledi:

"Annem yatalak, her gün ona baktığımda çok üzülüyorum. Bebek gibi hiçbir şey söyleyemiyor. Bir gün annemi aradım ama cevap vermedi. Çok merak ettim ve direkt eve gittim. Şehir dışındaydım hemen eve girince seslenmeye başladım ama annem yorganla kafasını kapatmış ve yüzünü göstermiyordu. Yorganı açınca annemin yüzünün bir tarafı yoktu. Hayatımda hiç böyle bir şey görmemiştim.

Yılmaz Morgül’ün acı hikayesi! Gözyaşlarıyla anlattı - Resim : 1

"ANNEM KONUŞAMIYOR; DERDİNİ SÖYLEYEMİYOR"

Annemi hastaneye kaldırdım ve zona var dediler. Bir kişinin anneme söylediği bir kelime yüzünden zonaya yakalandı. Demans'a döndü sonra da Alzheimer oldu. Benim annem şu an da bir bebek gibi konuşamıyor, hiçbir derdini söyleyemiyor. Kimse annesini üzmesin, sesini yükseltmesin."

"STÜDYODAN ÇIKTI”

Gözyaşlarına boğulan ve konuşmakta güçlük çeken Yılmaz Morgül, kendine hakim olamayınca stüdyodan ayrılmak zorunda kaldı.

Kaynak: Haber Global TV

Yılmaz Morgül magazin magazin haberleri