Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri' dizisine yeni oyuncu

Magazin Haberleri Dizi Haberleri
Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri' dizisine yeni oyuncu

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, 20 yıl sonra "İnci Taneleri" isimli diziyle televizyona dönüş yapıyor. Erdoğan, kendisinin kaleme alacağı dizinin kadrosu netleşmeye başladı.

Bir Demet Tiyatro ile Türk Televizyon tarihine geçen Yılmaz Erdoğan, televizyon hasretine son veriyor. Usta oyuncu, yazıp başrolünde oynayacağı "İnci Taneleri" dizisiyle dönüş yapıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Erdoğan’ın önce senaryosunu yazıp bitirdiği “İnci Taneleri” dizisinin çekimleri geçen günlerde başladı. 2 yıl süren çalışmanın sonucu olan dizide Yılmaz Erdoğan yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Erdoğan’ın kolyesinden kopmuş inci tanelerini tekrar toplayabilme savaşını ekrana taşıyacak olan dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

Yılmaz Erdoğan'ın 'İnci Taneleri' dizisine yeni oyuncu - Resim : 1

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ı buluşturan BKM Yapım imzalı İnci Taneleri’nin ekibine Özgün Çoban dahil oldu. Çoban “Tayfun Salacak” rolüne hayat verecek ve Piraye’nin (Selma Ergeç) kardeşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin kanalı ve yönetmeni de yakında netleşecek.

Kaynak: Haber Global TV