Yılmaz Erdoğan ünlü isimlere teşekkür etti! 'Yardım malzemeleri köyümüze ulaştı'

İstanbul'u terk edip, Köyceğiz'e yerleşen Yılmaz Erdoğan, orman yangınları nedeniyle yürütülen yardım çalışmalarına ünlü isimlerden de destek geldiğini açıkladı.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde meydana gelen orman yangının, usta sanatçı Yılmaz Erdoğan'ın çiftliği ve film platosuna da sıçrama riski bulunuyordu.

Erdoğan’ın çiftliği ve film platosu için acil durum söz konusu değildi. Ancak rüzgarın yön değiştirmesinin ardından yangın çiftlikten uzaklaştı.

Yılmaz Erdoğan ünlü isimlere teşekkür etti! 'Yardım malzemeleri köyümüze ulaştı' - Resim : 1

53 yaşındaki sanatçı, yangın bölgesiyle ilgili paylaşımlarına devam etti. Yılmaz, son olarak Instagram hesabından bölgeye gelen yardımları duyurdu.

Yılmaz Erdoğan ünlü isimlere teşekkür etti! 'Yardım malzemeleri köyümüze ulaştı' - Resim : 2

Yılmaz Erdoğan, "İlk günden beri yaptığımız yardım çalışmalarına bugün çok büyük bir destek geldi! Berfu - Eser Yenenler, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı’nın önderliğinde Çeşme halkının desteğiyle ve birçok firmanın katılımıyla toplanan malzemeler köyümüze ulaştı! Emeği geçen tüm kardeşlerimize, Köyceğiz halkı adına şükranlarımızı sunarız" dedi. 

Kaynak: Haber Global TV

İstanbul Köyceğiz muğla Yılmaz Erdoğan orman yangınları instagram Ezgi Mola Mustafa Aksakallı Eser Yenenler Berfu Yenenler