Yıldız Tilbe'nin ev haline yorum yağdı! 'Sahne tarzından daha iyi'

Magazin Haberleri
Yıldız Tilbe'nin ev haline yorum yağdı! 'Sahne tarzından daha iyi'

Sahne kostümleriyle sık sık gündeme gelen Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabı üzerinden ev halini takipçilerinin beğenisine sundu. Tilbe'nin ev hali kısa sürede gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe çılgın dansları, farklı giyim tarzı, dikkat çeken sosyal medya paylaşımları ile hep gündemde. 

Yıldız Tilbe'nin ev haline yorum yağdı! 'Sahne tarzından daha iyi' - Resim : 1

Renkli kişiliğiyle tanından 55 yaşındaki şarkıcı, bu kez Instagram hesabı üzerinden ev halini paylaşarak adından söz ettirdi.  

Yıldız Tilbe'nin ev haline yorum yağdı! 'Sahne tarzından daha iyi' - Resim : 2

Siyah büstiyeri ile poz veren Tilbe'nin ev haline "Ev tarzı sahne tarzından iyi" yorumları yağdı. 

Yıldız Tilbe'nin ev haline yorum yağdı! 'Sahne tarzından daha iyi' - Resim : 3

TİLBE'YE 'AŞI' TEPKİSİ

İçişleri Bakanlığı, PCR testi zorunluluğuyla ilgili genelge yayımlamıştı. Genelgede, aşı olmayanlara konser, tiyatro gibi etkinlikler ve uçak, otobüs, tren yolculuklarında 6 Eylül'den itibaren PCR testi zorunluluğu getirildiği belirtilmişti.

Daha önce, "Asla aşı vurulmayacağım." diyen Yıldız Tilbe, PCR testiyle ilgili alınan karar sonrası söylemlerine bir yenisini daha eklemişti. Tilbe, "İsteyen aşı olur, istemeyen olmaz. Bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların, kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Asla isyan etmiyorum, hakkımı savunuyorum. Korumayan bir aşıyı neden olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, 'Bir şey olursa sorumlu değiliz' dedi bir aşıyı neden vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşı mı vurulacak, ne oluyoruz?" ifadelerini kullanmıştı.

"PCR DA AŞI DA OLMAYACAĞIM"

Tilbe, ayrıca, "Konsere gidenlere PCR zulümden başka bir şey değil. Sinemada film izlemek için, seyahat için PCR testi yapmak zulümdür. Ben kendi konserime giderken PCR testi mi olacağım? Olmam ki... PCR da, aşı da olmayacağım. Çalışmam yasaklanacak mı, çalışamayacak mıyım?" demişti.

"BİLİM İNSANLARI TARTIŞSIN"

Yıldız Tilbe'yi eleştiren takipçileri, konunun bilim insanları tarafından tartışılması gerektiğini söylemişti.

Kaynak: Haber Global TV

Yıldız Tilbe yıldız tilbe fotoğraflar Yıldız Tilbe pozlar magazin haberleri