Yıldız Tilbe ile ünlü spiker arasında aşı tartışması! 'Yakıştı mı size?'

Magazin Haberleri
Yıldız Tilbe ile ünlü spiker arasında aşı tartışması! 'Yakıştı mı size?'

Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum diyen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe ile TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede sosyal medyada karşı karşıya geldi.

Daha önce koronavirüs aşısı yaptırmadığını ve yaptırmayacağını dile getiren Yıldız Tilbe ile TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. 

"BENİ AŞI KARŞITI İLAN EDİYORSUNUZ"

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yıldız Tilbe, "TRT1 ayıp değil mi yalan haber yapıyorsunuz, beni aşı karşıtı ilan ediyorsunuz, yakıştı mı size kaç gündür aşı olmadım diyorum, ben karşıt ya da kale değilim" ifadelerini paylaştı.

"NEYE İTİRAZINIZ?"

TRT Ana Haber Spikeri Ersoy Dede bu ifadelere karşılık, "Anlamadım aşı olmadığınızı, aşıya karşı olduğunuzu söyledim. Neye itirazınız" yanıtını verdi.

Yıldız Tilbe ile ünlü spiker arasında aşı tartışması! 'Yakıştı mı size?' - Resim : 1

“OLMADIM, AŞI MAŞI OLMAYACAĞIM”

Eylül itibarıyla seyahate çıkmak, sinema, tiyatro ve konserlere gitmek için aşı kartı ya da PCR testi istenmeye başlanınca Yıldız Tilbe'nin fikir değiştirdiği ve önceki gün ilk doz aşısını olduğu iddia edilmişti.

Yıldız Tilbe'den haberlerin ardından sosyal medyadan açıklama yaptı. Tilbe, "Olmadım aşı maşı olmayacağım. Aşı karşıtı değilim, isteyen istediğini yapsın herkes kendinden sorumlu, bu konuda konuşmak istemiyorum artık bıktım. Ben kendime vurdurmam, kimseye de karışmam" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Global TV

Yıldız Tilbe magazin haberleri TRT twitter