Yıldız Tilbe herkesin ortasında görevliyi çağırıp bakın ne yaptı! Sosyal medya ikiye bölündü

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Yıldız Tilbe herkesin ortasında görevliyi çağırıp bakın ne yaptı! Sosyal medya ikiye bölündü

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Çeşme'de verdiği konserde sıcaktan dolayı elbisesiyle rahat hareket edemeyince korumasını yanına çağırarak eteğini kestirdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Şarkıcı Yıldız Tilbe, önceki akşam Çeşme’de hayranlarının karşısına çıktı. Renkli kişiliğiyle dikkat çeken Tilbe, elbisesinden dolayı rahat edemeyince yaptığıyla sevenlerini güldürdü.

Yıldız Tilbe herkesin ortasında görevliyi çağırıp bakın ne yaptı! Sosyal medya ikiye bölündü - Resim : 1Sahnesinde çılgınlar gibi dans ettiği için genellikle rahat kıyafetler tercih eden Yıldız Tilbe, Çeşme konserinde ışıltılı uzun bir elbise giydi. Bir ara sıcaktan bunalan ve rahat hareket edemeyen Tilbe, korumasını yayına çağırarak sahnede elbisesini 3-4 yerden kestirdi. Tilbe elbisesiyle rahat hareket etmeye başlayınca dans etmeyi de ihmal etmedi.

Yıldız Tilbe herkesin ortasında görevliyi çağırıp bakın ne yaptı! Sosyal medya ikiye bölündü - Resim : 2

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde İbo Show'da tartıştığı için 15 yıldır küs olduğu İbrahim Tatlıses ile barıştı. Bodrum'da bir araya gelen ikili, eski günleri konuşarak dertleşti.