Yıldız Tilbe, çocukluk fotoğrafını paylaştı, kimi dedesine kimi ağabeyine benzetti

Yıldız Tilbe, çocukluk fotoğrafını paylaştı, kimi dedesine kimi ağabeyine benzetti

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık magazin gündemine gelen Yıldız Tilbe, çocukluk fotoğrafıyla sosyal medyayı salladı.

Sosyal medya hesaplarını aktif kullanmasıyla dikkat çeken şarkıcı Yıldız Tilbe, çoğu zaman açtığı canlı yayınlarda takipçileri ile sohbet edip, onlara şarkılar söylüyor. Son olarak çocukluk dönemlerine dair bir fotoğraf paylaşan şarkıcıya takipçileri yorum yağdırdı. 

Yıldız Tilbe, çocukluk fotoğrafını paylaştı, kimi dedesine kimi ağabeyine benzetti - Resim : 1

"KIZIM DEDESİNE BENZETTİ"

Ünlü şarkıcının takipçilerinden birisi Tilbe'nin paylaşımın altına, "Bu fotoğrafını kızıma gösterdim tanıyabildin mi diye kızım dedesine benzetti. Sonra eşime gösterdim o da büyük abime benzetti. Gülmekten yıkıldık sayende sen ne ömür birisin ya vallahi Yıldız Hanım kızım " yazdı.

Yıldız Tilbe, çocukluk fotoğrafını paylaştı, kimi dedesine kimi ağabeyine benzetti - Resim : 2

'TİKTOK'TAKİ KİŞİ BEN DEĞİLİM'

Kimliği belirsiz kişiler, Yıldız Tilbe'nin daha önce kendi resmi hesaplarından gerçekleştirdiği videoları yayımlayarak Yıldız Tilbe adına paylaşımlar yaptı. Bu durumdan haberdar olan Tilbe de 'Eski Instagram sohbetlerimi canlı gibi yayınlayıp para topluyormuş benim adıma. İtibar etmeyin, kandırılmayın' sözleriyle takipçilerini uyardı.

Yıldız Tilbe, çocukluk fotoğrafını paylaştı, kimi dedesine kimi ağabeyine benzetti - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Yıldız Tilbe