Yılbaşı Gecesi TV’de neler var? İşte televizyon kanallarının 2022 yılbaşı programları...

Magazin Haberleri
Yılbaşı Gecesi TV’de neler var? İşte televizyon kanallarının 2022 yılbaşı programları...

Televizyon kanallarının 2022 yılbaşı programları belli oldu. Her sene olduğu gibi bu sene de yılbaşını evde geçirecekler için birbirinden eğlenceli Tv programları 31 Aralık gecesi ekranlarda yer alacak. Peki, yılbaşı gecesi TV’de neler var? İşte televizyon kanallarının 2022 yılbaşı programları...

Her sene olduğu gibi 2021 yılının son haftasında da Türkiye'nin en çok izlenen televizyon kanalları yılbaşına özel programlarını duyurdu. 31 Aralık 2021 akşamında programlar yılbaşı özel bölümleri ile ekrana gelecekler.

HABER GLOBAL 

Okan Bayülgen ve konukları 2021’e Haber Global’de “Uykusuzlar Kulübü”nde veda ediyor. Okan Bayülgen ile “Uykusuzlar Kulübü” 31 Aralık Cuma gecesi saat 21.30’da ekrana geliyor. Okan Bayülgen, yılbaşı gecesi yayınlanacak “Uykusuzlar Kulübü”nde, müzisyen Soner Olgun, vokalist Özlem Olgun, karikatürist Varol Yaşaroğlu, şarkıcı Özgün, şarkıcı – söz yazarı Ufuk Beydemir ve müzisyen Ragıp Narin’i konuk edecek.

KANAL D 

Her hafta farklı bir konseptle ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı özel bölümü 31 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D’de olacak.

TV8 

TV8’de sevilen yarışma O Ses Türkiye yılbaşı özel programı yer alacak. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde spor ve televizyon dünyasının ünlü simaları sahne alacak.

FOX 

Fox TV yeni yıla Ata Demirer ile girecek. Ata Demirer Gazinosu Yılbaşı Akşamı TV’de İlk Kez Fox TV’de yayımlanacak. Komedyen Demirer’e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik edecek.

ATV 

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunduğu “Kim Milyoner Olmak İster” programı yılbaşı akşamı ATV ekranlarında olacak.

SHOW TV 

Show Tv'den ekranlarımıza gelen Güldür Güldür Show, her sene olduğu gibi bu sene de Yılbaşı Özel programı yayınlayacak. Güldür Güldür Show'un Yılbaşı Özel Programına konuk olacak ünlüler; Emel Sayın, Olcan Şahan, Kobra Murat, Ümit Karan ve Buray oldu.

 

Kaynak: Haber Global TV

televizyon