Yiğit Marcus Aral'dan Demet Akalın'ı kızdıracak sözler: Şevval'in annesi yaşında

Yiğit Marcus Aral'dan Demet Akalın'ı kızdıracak sözler: Şevval'in annesi yaşında

2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral, şarkıcı Demet Akalın hakkındaki açıklamalarıyla gündem yarattı.

Son dönemde Kovid-19 pandemisine rağmen verdikleri doğum günü partileriyle gündemden düşmeyen 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Yiğit Marcus Aral, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.

Muhabirlerin “Geçtiğimiz gün sizin koronavirüs salgını hakkındaki açıklamalarınız hakkında yorum yapan Demet Akalın için 'O isimleri tanımıyorum' demiştiniz. Şevval Hanım gerçekten Demet Akalın'ı tanımıyor musunuz?" sorusuna Şevval Şahin “Kişisel olarak tanımıyorum. Ama duydum ve ilgilenmiyorum” şeklinde cevap verdi.,

Yiğit Marcus Aral'dan Demet Akalın'ı kızdıracak sözler: Şevval'in annesi yaşında - Resim : 2

“ŞEVVAL’İN ANNESİ YAŞINDA

Snob Magazin'in haberine göre, Şahin’in sevgilisi Aral ise “Yani annesi yaşında Şevval'in. Birazcık ayıp kaçıyor yani, kendi kızı yaşında. Allah daha çok işlerini arttırsın ama herkes kendi hayatına baksın. Kimse profesör değil. Kimseden ahlak öğrenecek değiliz. Herkes kendi ahlakına baksın. Biz kötü bir şey yapmıyoruz. Ama yine de verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz” sözleriyle Demet Akalın'ı eleştirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Yiğit Marcus Aral Demet Akalın Şevval Şahin