Yeşim Salkım, askere hakaret etti! Tepki çeken şarkıcıdan açıklama geldi

Yeşim Salkım, askere hakaret etti! Tepki çeken şarkıcıdan açıklama geldi

Yeşim Salkım, sosyal medya hesabında 'savaşa hayır' paylaşımı yaptı, takipçileri tarafından eleştirildi. Salkım, paylaşımına yorum yapan bir askere 'Hadi lan ordan klavye delikanlısı' cevabını vererek hakaret etti.

Güvenli Bölge Harekatı'nı 'Savaşa Hayır' diyerek istemeyen Yeşim Salkım, Twitter’da yaptığı paylaşımda 'Bıkmadınız usanmadınız yıkmaktan sonuna kadar savaşa hayır diyeceğim' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada paylaşımıyla tepki gören Salkım'a yanıt veren bir Twitter kullanıcısı ise "Savaşa hayır diyorsun da gidip gördün mü orada neler oluyor? Yüzlerce insana zulmedip, çoluk çocuk demeden katleden teröristlerle dolu. Burada bol keseden atmak kolay tabii" dedi. 

Yeşim Salkım, askere hakaret etti! Tepki çeken şarkıcıdan açıklama geldi - Resim : 1

Salkım, paylaşımına yanıt veren kişi ile yaşadığı diyaloğun sonunda ise “Hadi lan oradan klavye delikanlısı” yazdı. Yeşim Salkım’ın ‘Klavye delikanlısı’ diyerek hakaret ettiği kişinin ise daha önce sınır ötesi görevde bulunmuş bir asker olduğu ortaya çıktı.

'HİÇBİR ASKER KARDEŞİMİZE LAF ETMEM, ETTİRMEM'

Salkım, "Ben size demedim. Anneme küfür eden kişiye yazdım. Ben sizin asker olduğunuzu bilmiyorum ayrıca bilmek zorunda değilim. Ben asker torunuyum, dedem de askerdi benim. Üstelik hiçbir asker kardeşimize laf etmem, ettirmem, siz sayfamdaki küfürleri bir okuyun önce" dedi.

yeşim salkım hakaret astsubay