Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni aşkı tanıdık çıktı

Magazin Haberleri
Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni aşkı tanıdık çıktı

BeIN Connect'te yayınlanan Hayaller ve Hayatlar dizisinde rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu kalbini rol arkadaşı Halil İbrahim Kurum'a kaptırdı. Ünlü çift, önceki akşam kameralara takıldı.

Başrollerinde Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Halil İbrahim Kurum, Serkay Tütüncü ve Özge Özacar'ın kadrosunda yer aldığı Hayaller ve Hayatlar'ın setinden aşk çıktı. BeIN Connect'te yayınlanan dizide iki sevgiliyi oynayan Halil İbrahim Kurum ile Yeşim Ceren Bozoğlu aşk yaşamaya başladı.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni aşkı tanıdık çıktı - Resim : 1

İLK KEZ EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER

Çiçeği burnunda aşıklar önceki akşam Beyoğlu'nda düzenlenen bir partiye el ele katıldı. 50 kilo verdiğini söyleyen Bozoğlu "Yeterin artık insanlar benim kilolarımdan sıkıldı ama benim için büyük başarı kendimi çok iyi hissediyorum azim böyle bir şey" dedi.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni aşkı tanıdık çıktı - Resim : 2

İlk kez görüntülenen sevgililer, fotoğraflarının çekilmesini istemedi.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni aşkı tanıdık çıktı - Resim : 3

Yeni bir aşka yelken açan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun mutluluğu ise yüzünden okunuyordu. Çift gece boyunca hiç ayrılmadı.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni aşkı tanıdık çıktı - Resim : 4

Bu zamana kadar Yeni Gelin, Benim Adım Melek, Kuzey Yıldızı, Oluversin Gari, Hayaller ve Hayatlar gibi başarılı projelerde rol alan Halil İbrahim Kurum, şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Seversin isimli dizide oynuyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

Yeşim Ceren Bozoğlu magazin haberleri