Yeşilçam'ın ünlü isimleri aynı masada buluştu

Yeşilçam'ın ünlü isimleri aynı masada buluştu

Yeşilçam'ın devleri Filiz Akın, Fatma Girik ve Türkan Şoray bir araya geldi. Şoray'ın doğum gününde gerçekleşen buluşmayı Filiz Akın, sosyal medya hesabından duyurdu.

Rol aldığı 222 film ile dünyanın 'En çok film çeviren kadın oyuncusu' unvanına sahip olan Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray, bugün 76'ncı yaş günü kutladı.

YEŞİLÇAM'IN DEVLERİ BULUŞTU 

Yeşilçam'ın usta isimleri Filiz Akın, Fatma Girik ve Türkan Şoray doğum günü kutlaması için bir araya geldi.

Filiz Akın, doğum günü kutlamasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Benim Kraliçe Arkadaşım, bu Coğrafyanın En Güzel Kadını, milyonların gönlünde taht kurmuş Türkan Şoray’ımız; Kızınla, Ailenle, sevdiklerin ve sevenlerinle nice sağlklı, başarılı, bazı günler birlikte olabileceğimiz nice keyifli yılların ;doğum günün kutlu olsun. İyilik dilekleri ve güzel duygular için çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Yeşilçam'ın ünlü isimleri aynı masada buluştu - Resim : 1

Yeşilçam yıldızları Cüneyt Arkın, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik de sosyal medya hesaplarında Türkan Şoray'ın doğum gününe özel paylaşımlarda bulundu.

Usta oyuncuların paylaşımları kısa sürede gündem olurken Cüneyt Arkın'ın Şoray için yazdığı not dikkat çekti.

İşte o paylaşımlar…

"YILLARIN DOSTLUĞUNA SELAM OLSUN"

Aynı dönemin oyuncusu olan Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray ile bir yeni bir de eski fotoğraflarını yayınlayarak "Benim canım Türkan'ım, yılların dostluğuna selam olsun. İyi ki doğmuşsun arkadaşım" notunu düştü.

Yeşilçam'ın ünlü isimleri aynı masada buluştu - Resim : 2

"SEN BİZİM BİR TANEMİZSİN"

Fatma Girik de dostunun doğum gününü menajeri Bircan Usallı Silan ile çektiği bir video ile kutladı.

Girik ile birlikte çekilen gönderisini yayınlayan Silan, "Doğum günün kutlu olsun Türkan'ım... İyi ki doğdun, o güzel kalbin ve yüzünle ülkemin iftiharı, benim ise can dostum oldun... Nazo ve Figen gibi kandan olmasa da candan ablam oldun..." şeklinde konuştu.

Yeşilçam'ın ünlü isimleri aynı masada buluştu - Resim : 3

"GÖZLER GÖZ DEĞİL, GÖZİSTANDI"

Cüneyt Arkın, Türkan Şoray ile rol aldığı filmden bir kareyi Instagram sayfasında takipçilerinin beğenisine sundu.

Usta oyuncu, paylaşımının altına düştüğü şu notla meslektaşının doğum gününü kutladı:

"Gözler göz değil gözistandı, memleket türküsüydü. Türkan o kadar alçak gönüllüdür ki... Çocuk gibi darılır, çocuk gibi sevinir... Çok büyük aşk filmleri çektik birlikte. Genç kadınlar, delikanlılar özel hayatlarında bizim gibi sevip, bizim gibi aşık oluyorlardı ve kendisinin bugün doğum günü... Nice mutlu yaşlara..."

Yeşilçam'ın ünlü isimleri aynı masada buluştu - Resim : 4

TÜRKAN ŞORAY'DAN YANIT

Türkan Şoray ise Instagram hesabında bir paylaşımda bulunarak doğum gününü kutlayanlara şöyle karşılık verdi:

"Tüm sevdiklerim sevenlerim gönül bağı ile bağlı olduklarım. Sizler… Yağmur'um, kardeşlerim, canım meslektaşlarım, yakın dostlarım, doğum günümde bana gönderdiğiniz sevgi dolu mesajlara ve çiçeklere bütün kalbimle teşekkür ederim. Yakın ilginiz beni çok mutlu etti. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum."

Türkan Şoray Fatma Girik Filiz Akın Cüneyt Arkın