Yepyeni bir görünüme kavuşan Buse Terim zayıflama sırrını anlattı

Yepyeni bir görünüme kavuşan Buse Terim zayıflama sırrını anlattı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı Buse Terim, katıldığı bir canlı yayında zayıflama süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir dönem fazla kiloları nedeniyle eleştirilere maruz kalan iki çocuk annesi Buse Terim, yepyeni bir görünüme kavuşmasıyla dikkat çekti. Aralıklı oruç (Intermittent fasting) sistemiyle 25 kilo veren Terim, zayıflama süreci hakkında konuştu.

2. Sayfa'ya açıklamalarda bulunan Terim, "Benim uyguladığım sistem Aralıklı Oruç. Bu sisteme ben Eylül sonu başladım, iki öğün beslendim. Aralarda tabii ki ara öğün yaptım ama ana öğün olarak bir kahvaltı öğünü bir öğlen ve akşamı birleştirdiğim son öğünü yiyordum" dedi.

En kritik noktanın saat 18:00'den sonra hiçbir şey yememesinin önemine vurgu yapan Terim, aralıklı oruç yöntemin kendisine çok iyi geldiğini ancak herkeste bu kadar etkili olamayacağını da ifade etti. 

Terim zayıflama sırrıyla ilgili şu açıklamalarda da bulundu:

"Bazı sağlıksız alışkanlıklarımı da değiştirdim. Türk kahvemi, çayımı artık şekersiz içmeye başladım. Normal sütü badem sütüne çevirdim, evde kendi sağlıklı tatlılarımı yapmaya başladım. Bu süreçte bütün yemeklerimi yanımda taşıdım. Ofiste, arabada yemek saatim geldiğinde çantamdan yiyeceğimi alıp evde kendi hazırladığım yiyeceği yiyordum. O saati kaçırmamaya çalışıyordum. Bol su içiyorum, yeşil çay tüketiyorum, kereviz sapı suyu içiyorum. İnanılmaz fazla spor yaptım. Belki haftada 6 bazen 7...

Yepyeni bir görünüme kavuşan Buse Terim zayıflama sırrını anlattı - Resim : 1

Hiç bırakmadan çok fazla spor yaptım. Onunda vücudun sıkılaşmasında etkisi olduğunu düşünüyorum. Eşime de teşekkür ediyorum. O zaten yıllardır bu sistemi uyguluyordu. İki öğün besleniyordu, 18.00'den sonra hiçbir şey yemiyordu. Hatta bazen diyordum ki, 'Hiçbir şey yemiyorsun ne olacak bu böyle?' diye ama şimdi ben ondan daha az yiyorum ve aynı sistemi uyguluyoruz. Beni teşvik etti. Aynı spor salonlarına gidiyoruz, aynı hocalarla çalışıyoruz. Onun da hakkını yiyemem."

Buse Terim aralıklı oruç Intermittent fasting