Yeni bir aşka yelken açan Berdan Mardini’ye eski eşi Fatoş Yelliler’den sert tepki: ‘Çocuklarını düşün…”

Magazin Haberleri
Yeni bir aşka yelken açan Berdan Mardini’ye eski eşi Fatoş Yelliler’den sert tepki: ‘Çocuklarını düşün…”

Ünlü türkücü Berdan Mardini ile boşanma sürecindeyken, modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu itiraf eden Fatoş Yelliler, gündeme bomba gibi düşmüştü. Berdan Mardini yayında sevgilisi olduğunu söyleyince eski eşinin tepkisiyle karşılaştı.

Berdan Mardini ve eski eşi Fatoş Yelliler arasındaki gerilim dinmiyor. Geçtiğimiz günlerde Mardini, tv8'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk oldu. Ünlü türkücü, canlı yayında yeni bir aşka yelken açtığını itiraf edince eski eşi Fatoş Yelliler'den yanıt gecikmedi. 

Yeni bir aşka yelken açan Berdan Mardini’ye eski eşi Fatoş Yelliler’den sert tepki: ‘Çocuklarını düşün…” - Resim : 1

 

Berdan Mardini ile boşanma sürecindeyken, modacı Gülşah Saraçoğlu ile aşk yaşayan Gökhan Göz'le ilişkisi olduğunu itiraf eden Fatoş Yelliler, gündeme bomba gibi düşmüştü.

Yeni bir aşka yelken açan Berdan Mardini’ye eski eşi Fatoş Yelliler’den sert tepki: ‘Çocuklarını düşün…” - Resim : 2

Eski eşinin itirafıyla büyük şok yaşayan ünlü türkücü çocuklarının velayeti almış ve Yelliler'i uyuşturucu kullanmakla suçlamıştı. Karşılıklı olarak suçlamalar devam ederken Mardini canlı yayında sevgilisi olduğunu söyledi.

Yeni bir aşka yelken açan Berdan Mardini’ye eski eşi Fatoş Yelliler’den sert tepki: ‘Çocuklarını düşün…” - Resim : 3

Yatağını Mardini için süsleyen sevgilisiyle olduğu anları da paylaşan Mardini'ye eski eşi sert çıktı.

"EVLATLARINI DÜŞÜNSÜN..."

Fatoş Yelliler üst üste yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi: "Çocuklarını düşünen bir baba annelerinden ayrı o iki evlat okul çağında çocuklar kalkıp sosyal medyada başka kadınla yaşadıklarını paylaşmaz çocukların psikolojilerini umursamadığınız buradan belli zaten elbette bekarsınız hayatınızda biri olabilir ama evlatlarınızı düşünüp bunları bu kadar gözlerine sokmayın yazık çok yazık..."

Hızını alamayan Fatoş Yelliler açıklamasının devamında ise "Ben olsaydım mesela öncelikle ilk pastamı evlatlarımla keser onlarla kutlama yapar o kareleri paylaşırdım sonra hayatımdaki insanla bunu yapardım yine usulünce tabii; yatak odasından karelerle değil nerede sizdeki örf adetler madem bu kadar önemli sizin için?" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haber Global TV

Berdan Mardini Berdan Mardini sevgilisi kim Berdan Mardini eski eşi Fatoş Yelliler magazin magazin haberleri Fatoş Yelliler Fatoş Yelliler kimdir Gökhan Göz