Yenenler çifti, nasıl tanıştıklarını anlattı: İlk sarılışta bir aşk varsa o biziz

Yenenler çifti, nasıl tanıştıklarını anlattı: İlk sarılışta bir aşk varsa o biziz

Yenenler çifti, sosyal medyadan yaptıkları programda nasıl tanıştıklarını açıkladı. Çift, sosyal medyada 7 ay konuştuktan sonra ilk kez kuliste yan yana geldiklerini belirterek "ilk sarılışta bir aşk varsa o biziz hissiyatına" kapıldıklarını söyledi.

Yenenler çifti, YouTube'dan yaptıkları programda sosyal medyadan gelen soruları cevapladı. Nasıl tanıştınız sorusuna cevap veren Berfu Yıldız, "Aşırı uzun bir hikaye. Ben Instagram'dan Eser'i takip ettim." diye konuştu.

İLK MESAJI YILDIZ ATMIŞ

"Takip etti ama bildirimi tesadüfen gördüm" diyen Eser Yenenler, "Çok takip ettiğim kişi de yok. Baktım takip edilebilir biri ve takip ettim." ifadelerini kullandı. Yıldız'ın fake bir hesap olduğundan şüphelendiğini belirten Yenenler, bu nedenle mesaj atmadığını söyledi. Berfu Yıldız'ı araştırdığını itiraf eden Yenenler, eşinin bu durumdan haberdar olmadığını da sözlerini ekledi. Bunun üzerine Yıldız, Yenenler'in kendisine mesaj atmasını beklediğini ancak beklediği olmayınca ilk mesajı kendisinin attığını söyledi. 

7 AY KONUŞUP HİÇ GÖRÜŞMEMİŞLER 

7 ay hiç görüşmeden konuştuklarını belirten çift, görüşünce büyünün bozulacağına inandıklarını söyledi. Bu süre zarfında da Berfu Yıldız'ın gerçek bir hesap olmadığına inandığını da vurgulayan Yenenler "Yıldız'ın orada şansı mavi tikti" dedi. 

3 kere bulaşmaya çalıştıklarını söyleyen Yenenler çifti, yalanlarla bu görüşmeleri ertelediklerini ifade etti. Bunun ardından Eser Yenenler'in oyununa gittiğini söyleyen Yıldız, oyunda Yenenler'e çok kızdığını hatta salonu terk etmeyi düşündüğünü belirtti. Yıldız, daha sonra Yenenler'in kulise gittiği ifade etti. 

"İLK SARILIŞTA BİR AŞK VARSA O BİZİZ"

Eser Yenenler, kuliste yaşananları şöyle anlattı:

"Kulise geldi, 'Merhaba' falan filan... Sarıldık... İlk görüşte değil ama ilk sarılışta bir aşk varsa o biziz hissiyatı oldu. Orada evleneceğimiz hissiyatına kapıldım"

Eser Yenenler