Yemin 320. Bölüm İzle

Yemin 320. Bölüm İzle

Yemin dizisinin 320. Bölümü 14 Mart 2021 Pazar günü Kanal 7'de yayınlandı. İşte saat 19:00'da yayınlanan Yemin dizisinin 320. bölümünü tek parça full seyredebileceğiniz link. Yemin 320. Bölüm İzle.

Kanal 7 dizisi Yemin'in 320. Bölümü 14 Mart Pazar günü yayınlandı.

YEMİN 320. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konağa beklenmedik bir misafir gelir. Feride’nin Almanya’dan teyzesi Emine, yeğenini ziyarete gelmiştir. Feride ile Emir’in evlendiğini bilen Emine gerçekleri öğrendiğinde bütün taşları yerinden oynatacaktır. Bu durum hiç de hoşuna gitmeyen Emine hemen kolları sıvar ve Feride’ye bir kısmet bulur. Feride teyzesine ne cevap verecek? Kemal gerçekleri kabul etmekte zorlanmaktadır ama Narin’in de desteği ile bu durumu kabullenir. Zamanı geldiğinde her şeyi Masal’a anlatmak üzere gerçek anne ve babasını aramaya koyulurlar. Masal’ın gerçek annesi ölmüştür ama babası hala hayattadır. Kumru’nun da yardımıyla Masal’ın gerçek babası konağa gelir. Bu ziyaret hiç de hayra alamet değildir. Her şeyin arkasından Kumru vardır. Kumru’nun hain planı nedir?

YEMİN 319. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Emir Cavidan’ı konağa getirir. Şok olan Songül’ün aklında Cavidan için kötülük dolu planlar vardır. Öte yandan Feride, Emir’in Cavidan kararından sonra bir zeytin dalı uzatır. Feride bundan sonra Emir ile arkadaş olabileceklerini söyler. Emir bu teklife ne cevap verecek? Narin sonunda Kemal’e Masal’ın onun kızı olmadığını söyler. Deliye dönen Kemal test sonucuna inanmadığını söyleyip gerçekleri inkar eder. Testin bir kurmaca olduğunu düşünen Kemal’e Narin testi kendi yaptırdığını söyler. Suratına bir tokat gibi çarpan bu gerçekten sonra Kemal ile Narin arasında neler olacak?

YEMİN DİZİSİNİN KONUSU

Karısının ölümünden sonra Emir hayattan kopmuş bir halde savrulmaktadır. Oğlunu bile görmek istemeyen Emir’in artık yaşamak için bir amacı kalmamıştır. Masum bir bebeğin varlığının bile değiştiremediği Emir’in hayatına hiç ummadığı anda biri girer. Peşinde büyük bir sırla gelen bu davetsiz misafir hem bebeğin hem de Emir’in yaralarını sarabilecek mi?

Narin, arkadaşının ölümünden sonra yetim kalmış bebeğe kol kanat germiştir. Bu süre zarfında Kemal ile Narin kendi mutluluklarını ikinci plana koyar. Zamanı gelip bebek, Tarhun konağına geri döndükten sonra iki aşık artık mutluluk adına büyük bir adım atarlar. Narin ile Kemal mutluluğa giden bu yolun henüz başındayken beklenmedik bir şey olur ve Narin’in geçmişinden biri kapılarını çalar. Birbirini deliler gibi seven iki aşık zor günleri aşabilecek mi?

YEMİN 320. BÖLÜM İZLE

Yemin dizisinin 320. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

YEMİN DİZİSİ KÜNYESİ

Yönetmenler: Yasemin Türkmenli , Serkan Mut

Görüntü Yönetmeni: Vedat Aydın, Koray Ocak

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Oyuncular: Gökberk Demirci, Cansu Tuman, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Cansın Mina Gür , Gül Arcan, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Melahat Abbasova, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek, Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar, Miran Efe Achylov

Senaryo: Başak Yazı Odası

Yapım: Karamel Yapım

Müzik: Minör

Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Ceyda Koçlar

Yemin son bölüm izle Yemin dizisi dizi haberleri kanal 7 dizileri dizi izle bedava dizi izle Türk dizileri yemin yeni bölüm izle Yemin son bölüm izle