Yedi Numara dizisinin sevilen oyuncularından Volkan Girgin son haliyle şaşırttı

Yedi Numara dizisinin sevilen oyuncularından Volkan Girgin son haliyle şaşırttı

Bir zamanların en sevilen yapımlarından biri olan Yedi Numara dizisinin yıldız oyuncularından Volkan Girgin son haliyle görenleri şaşırttı. Fenomen dizideki rol arkadaşı Sedef Pehlivanoğlu ile evli olan Girgin Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarına adeta 'yaşlandık' dedirtti.

21 yıl önce TRT 1 televizyonunda ekranlara gelen zamanının fenomen dizisi Yedi Numara'nın sevilen oyuncularının günümüzdeki halleri de merak konusu. Birçok insan sosyal medya hesaplarından son hallerine ulaşsa da aslında birçok kişi de güncelde nasıl göründüklerini bilmiyor. İlk kez 21 yıl önce yayınlanan ve milyonları televizyon ekranına kilitleyen Yedi Numara dizisinin sevilen karakterlerinden Recep Ballıoğlu'nu canlandıran oyuncu Volkan Girgin dizide gencecik bir delikanlıyken şimdi 47 yaşında. Sosyal medya paylaşımlarından sevilen oyuncunun son halini görenler hem şaşkınlıklarını gizleyemiyor hem de 'Biz de yaşlandık' diyorlar. 

Dizinin hayranları geçen yıllarla birlikte hem oyuncunun hem de kendilerinin değişip yalşandığını söylüyorlar. 

 

Yedi Numara dizisinin sevilen oyuncularından Volkan Girgin son haliyle şaşırttı - Resim : 1

YEDİ NUMARA DİZİSİNİN RECEP'İ VOLKAN GİRGİN KİMDİR?

Volkan Girgin 1974 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversite, T.C İstanbul Kültür Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarında çeşitli disiplinlerde eğitim gören sevilen oyuncu 2000 ile 20003 yılları arasında TRT 1 ekranlarında yayınlanan efsane dizide canlandırdığı Recep Ballıoğlu karakteri ile ekran başındakileri kahkahaya boğmuştur. Dizide kendine has konuşma tarzı ve özellikle de gözünün önüne düşen düz saçları ile dikkat çeken oyuncu girgin kendisi gibi oyuncu Sedef Pehlivanoğlu ile evlidir. Pehlivanoğlu ve Girgin efsanevi dizi Yedi Numara'da da birlikte rol almıştır.

 

Volkan Girgin son hali

 

 

Sedef Pehlivanoğlu-Volkan Girgin

Kaynak: Haber Global TV

Yedi Numara