Yasemin Şefkatli iç gösteren gelinliği yüzünden uyarı aldı! Eşi İdo'dan yanıt gecikmedi

Magazin Haberleri
Yasemin Şefkatli iç gösteren gelinliği yüzünden uyarı aldı! Eşi İdo'dan yanıt gecikmedi

Şarkıcı İdo Tatlıses’le hayatını birleştiren Yasemin Şefkatli dün akşam gerçekleşen görkemli düğününde üç gelinlik giydi. Şefkatli'nin tercih ettiği gelinliklerden birinin iç göstermesi düğünde kriz yarattı. Bu iddialar sonrası İdo Tatlıses açıklama yaptı.

Uzun zamandır birlikte olan ve geçtiğimiz yıl ekim ayında nişanlanan Yasemin Şefkatli ile İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, dün akşam görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Düğünde 3 farklı gelinlik giyen Şefkatli, tercihleriyle sosyal medyada gündem oldu.

Gelinlikleri sosyal medyada çok kapalı ve güzel bulunmayan Şefkatli düğünün ortasında da bir krizi yaşadı. 2. Sayfa'nın iddiasına göre; İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli’nin düğününde gelinlik krizi yaşandı. Yasemin, içini gösteren ikinci gelinliğini aileden gelen uyarı üzerine 15 dakika sonra değiştirdi.

Üç gelinlik giyen Şefkatli düğünden hemen sonra soyadını da sosyal medya hesaplarından Tatlıses olarak değiştirdi.

Yasemin Şefkatli iç gösteren gelinliği yüzünden uyarı aldı! Eşi İdo'dan yanıt gecikmedi - Resim : 1

İDO TATLISES'TEN YANIT

İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli'nin tercih ettiği gelinliklerden birinin iç göstermesinin krize neden olduğu iddialarını yalanladı. İdo, "5 kıyafetle hazırlandı o sebeple sık sık değiştirdi" dedi.

Yasemin Şefkatli iç gösteren gelinliği yüzünden uyarı aldı! Eşi İdo'dan yanıt gecikmedi - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses İdo Tatlıses düğün