Yasemin Sakallıoğlu isyan etti: 'Bana bunu yapanları rezil edeceğim!'

Magazin Haberleri
Yasemin Sakallıoğlu isyan etti: 'Bana bunu yapanları rezil edeceğim!'

Sosyal medya fenomenliğinden oyunculuğa adım atan Yasemin Sakallıoğlu, photoshop'lu bir fotoğrafına isyan etti. Sakallıoğlu, "Bu şekilde kendinizi rezil ediyorsunuz. Gerçek ortada yani. Ben bu gerçeği her gün, 7/24 burada paylaşıyorum. O kim? Az önceki kim? Kim o!" dedi.

Yasemin Sakallıoğlu, önceki gün makyaj yaptırmak için güzellik merkezinin yolunu tuttu. İşlem sonrası çalışanlar Sakallıoğlu'ndan fotoğrafını kullanmak için izin istedi. Ancak güzellik merkezinin hesabında paylaşılan photoshop'lu fotoğraf, ünlü oyuncuyu kızdırdı.

Yasemin Sakallıoğlu isyan etti: 'Bana bunu yapanları rezil edeceğim!' - Resim : 1

"PHOTOSHOP" İSYANI

Yasemin Sakallıoğlu, tepkisini sosyal medya hesabından dile getirdi. Konuyla ilgili paylaşımda bulunan ünlü isim, "Bir yerlerde makyaj yaptırıyorum. Sonra, 'Yasemin Hanım fotoğrafınızı çekip, paylaşabilir miyiz?' diyorlar. E ben de kibar bir insan olduğum için 'Tabii ki' diyorum. Sonra bana photoshop uyguluyorlar. E insan sormaz mı? Siz yaptığınız makyaja bu kadar mı güvenmiyorsunuz? İkinci soru; madem photoshop yapacaksınız neden makyaj yapıyorsunuz? Bu defa insaflı davranıp, hesabı paylaşmadım. Fakat olur da bana bir daha shop uygularsanız, bu defa hiç insaflı olmayıp, bana bunu yapanları rezil edeceğim." diye konuştu.

"BU ŞEKİLDE KENDİNİZİ REZİL EDİYORSUNUZ"

Ardından bir video yayınlayan Yasemin Sakallıoğlu, paylaşımında, "Bu şekilde kendinizi rezil ediyorsunuz. Gerçek ortada yani. Ben bu gerçeği her gün, 7/24 burada paylaşıyorum. O kim? Az önceki kim? Kim o! Benim öyle bir ağzım, burnum yok! Bakınca 35 kişiye birden benzemişim!" ifadelerine yer verdi.

Yasemin Sakallıoğlu isyan etti: 'Bana bunu yapanları rezil edeceğim!' - Resim : 2

NÜKHET DURU'YA BENZETİLMİŞTİ

Yasemin Sakallıoğlu, sekiz ay önce sevgilisi Burak Yırtar ile dünyaevine girmişti. Hayranları tarafından Nükhet Duru'ya da benzetilen oyuncu, gelen güzel yorumların ardından konuyla ilgili esprili bir paylaşımda bulunmuştu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Yasemin Sakallıoğlu magazin magazin haberleri photoshop