Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye müstakbel damat Buğrahan Tuncer'den milyonluk düğün hediyesi! Fiyatı dudak uçuklattı

Yasak Elma Magazin Haberleri
Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye müstakbel damat Buğrahan Tuncer'den milyonluk düğün hediyesi! Fiyatı dudak uçuklattı

Sevilen dizi Yasak Elma’nın başrol oyuncusu Eda Ece 5 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor. Ünlü çiftten sevindiren haber gelmişti ve düğün tarihleri belli olmuştu. Şimdi de Buğrahan Tuncer'in Eda Ece'ye düğün hediyesi ortaya çıktı. Fiyatı ise dudak uçuklattı.

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, ünlü basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye müstakbel damat Buğrahan Tuncer'den milyonluk düğün hediyesi! Fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 1

Beş yıldır birliktelik yaşayan çift 20 Haziran'da, Boğaz'da lüks bir otelde dünya evine girecek. Düğün içinse hazırlıklar devam ediyor. Buğrahan Tuncer'in Eda Ece'ye düğün hediyesi de ortaya çıktı.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'ye müstakbel damat Buğrahan Tuncer'den milyonluk düğün hediyesi! Fiyatı dudak uçuklattı - Resim : 2

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberine göre; Buğrahan Tuncer, Eda Ece'ye düğün hediyesi olarak Bodrum'da, 30 milyon liraya bir villa almış. Dekorasyon işleri başlatılan villa, düğüne hazır olacakmış.

Kaynak: Haber Global TV

Eda Ece Buğrahan Tuncer düğün hediye magazin haberleri Yasak Elma