Yasak Elma'da son zamanların dillerden düşmeyen esprisi yapıldı, sosyal medya yıkıldı

Yasak Elma Dizi Haberleri

atv'de ekrana gelen Esra Erol'da programında geçtiğimiz günlerde Fehmi Pazarlı'nın "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" sözleri gündem oldu. Sevilen dizi Yasak Elma'nın dün yayınlanan son bölümünde bu espriye gönderme yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde ATV'de yayınlanan Esra Erol'un programına katılan Gülay Pazarlı isimli kadın, kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığını öne sürmüştü. Yayında eşi ile yüzleşen Pazarlı, stüdyoda kendinden geçerek kocasına isyan etmişti. Gülay Pazarlı'nın herkesin yüreğini dağlayan sözleri sonrasında sıra görüntülü bağlantı ile yayına katılan kocasına geçmişti. Karısının isyanını umursamayan kocanın gayet rahat bir şekilde söze, "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak Gökçebey Pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar" diyerek girmesi sosyal medyada gündem oldu.

Yasak Elma'da son zamanların dillerden düşmeyen esprisi yapıldı, sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

KISA SÜREDE VİRAL OLDU

Fox TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma'sa son dönemin popüler esprisi işlendi. Eda Ece'nin canlandırdığı Yıldız karakterinin bir sahnede, gazetecilere verdiği röportaj sırasında, "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar" diyerek başlaması diziyi takip edenleri güldürdü. O sahnenin yayınlanmasından kısa süre sonra görüntüler gündem oldu.

CÜNEYT ÖZDEMİR DE AYNI ESPRİYİ YAPMIŞTI

47. Altın Kelebek Ödülleri töreninde ödül alan ve teşekkür konuşması yapmak üzere sahneye çıkan gazeteci Cüneyt Özdemir de sözlerine, "Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan herkese merhaba…" diyerek başlamıştı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma Esra Erol Eda Ece magazin magazin haberleri