Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pekdemir'in erkek olduğu iddia edildi

Yasak Elma
Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pekdemir'in erkek olduğu iddia edildi

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir'in kalın ses tonu 'erkek olduğu ve cinsiyet değiştirdiği' iddialarını gündeme getirdi.

FOX TV'nin aşk, ihanet ve entrika üçgeninde geçen dizisi Yasak Elma'da Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir, kalın ses tonu nedeniyle yeniden erkek olduğu ve cinsiyet değiştirdiği iddialarıyla gündem oldu.

Sosyal medyada kalın sesi nedeniyle sık sık gündem olan ünlü oyuncu, özellikle hakkında bilgi sahibi olmayan izleyicilerin sıklıkla merak ettiği konu olan 'erkek olduğu ve cinsiyet değiştirdiği' iddialarına yıllar önce yanıt vermişti. Pekdemir, "Sesimin kalın olmasını küçükken dert ederdim ama şimdi seviyorum. Taksi durağını aradığımda, 'Tamam Şafak Bey' diyorlar" açıklamasında bulunmuş, sesiyle barışık olduğunu söylemişti.

Yasak Elma'nın Zehra'sı Şafak Pekdemir'in erkek olduğu iddia edildi - Resim : 1

ŞAFAK PEKDEMİR KİMDİR?

Şafak Pekdemir, 19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 2009 tarihinde Tersine Dünya isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında izlenmiştir. 2010 tarihinde Savaş ve Barış isimli tiyatroda rol aldıktan sonra 2011'de Şüphe adındaki dizide Aslı Demircan karakterini canlandırmıştır. 2012 senesinde Leyla ile Mecnun dizisinde rol almış ve Nisan karakterini oynamıştır. Bu dizinin ardından ise 2014 senesinde İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol oyuncusu olmuştur.

Şafak Pekdemir, 2017 yılında Burak Mengü ile nikah masasına oturdu.

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi Yasak Elma dizisi haberleri şafak pekdemir