Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade diziye veda mı ediyor?

Yasak Elma Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade
Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade diziye veda mı ediyor?

FOX TV'nin entrikalı dizisi Yasak Elma'nın yayınlanan son fragmanında şaşırtıcı gelişmeler göze çarptı. Dizide Şahika karakterinin kendi silahıyla vurulması sosyal medyada Nesrin Cavadzade'nin projeden ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

FOX TV'de dördüncü sezonuyla seyirci karşısına çıkan Yasak Elma'da hem sette hem de hikayede sular durulmuyor.

Dizi setinde yaşanan gelişmelerle sık sık magazin gündemine gelen Yasak Elma'da son olarak, Nesrin Cavadzade'nin Netflix dizisi "Bir Başkadır"daki sahnesi yapımcıyı kızdırmış, ünlü oyuncunun diziden çıkması gündeme gelmişti.

Eda Ece ve Şevval Sam'ın araya girmesiyle kriz büyümeden çözülmüştü. 

Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade diziye veda mı ediyor? - Resim : 2

ŞAHİKA ÖLÜYOR MU?

Yasak Elma'nın 96. bölüm fragmanında dizi hayranlarını üzecek görüntüler yer aldı. Şahika ile Hasan Ali'nin barışı olaylı bitti. 

Hasan Ali evinde Şahika'ya özel olarak hazırlattığı şalgamı ikram ettiğinde Şahika zehirlenerek yere düşüyor. Daha sonra ise Hasan Ali "Ölmüş, denize atın" diyor. 

Tüm bu olaylardan sonra sosyal medyada Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılacağı yönünde paylaşımlar yapıldı. 

96. bölüm fragmanında zehirlendiği görüntüler Cavadzade’nin diziye veda edeceği düşüncesini akla getirse de Cavadzade'nin projeden ayrılmadığı öğrenildi.

YASAK ELMA 96. BÖLÜM FRAGMANI

MÜSTEHCEN SAHNESİ GÜNDEM OLDU

Öte yandan Yasak Elma'nın son bölümündeki müstehcen sahne gündem yarattı. Aile yapısını bozduğu gerekçesiyle tepkilerin odağına yerleşen dizi, RTÜK'e şikayet edildi.

Yasak Elma'nın Şahikası Nesrin Cavadzade diziye veda mı ediyor? - Resim : 3

Hasan Ali'nin ölen eşi Filiz'in yeğeni Bahar'ı canlandıran oyuncu Şahinkaya’nın, son bölümde Yıldız'ın eşi Çağatay rolündeki Berk Oktay'la yatak sahnesi tepki topladı. 

Müstehcen sahnenin ardından sosyal medyada gündem olan dizi, izleyiciler tarafından RTÜK'e şikayet edildi. Aile yapısını bozduğu gerekçesi ile şikayet edilen dizi ile ilgili gözler RTÜK'ten gelecek karara çevrildi.

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizisi Yasak Elma Nesrin Cavadzade magazin haberleri dizi haberleri