Yasak Elma ekranlara böyle veda ediyor!

Yasak Elma Dizi Haberleri
Yasak Elma ekranlara böyle veda ediyor!

FOX TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma, bu akşam ekranlara gelecek olan 110. bölümüyle sezon finali yapacak. Son olarak Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin ayrıldığı Yasak Elma'nın sezon finalinde şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay ve Erdal Özyağcılar’ın başrollerde yer aldığı FOX TV dizisi Yasak Elma 110. yeni bölümüyle 10 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Sezon finali yapacak olan Yasak Elma'nın yeni bölümünde Şahika ve Yıldız'ın planlarına karşılık Hasan Ali'nin attığı adım damga vuracak.

YASAK ELMA 110. BÖLÜM FRAGMAN (SEZON FİNALİ)

YASAK ELMA SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?

Şahika’nın ölümü herkesi şoke ederken, bundan en çok etkilenen kişi Kaya’dır.

Yasak Elma ekranlara böyle veda ediyor! - Resim : 1

Ender, Kaya’ya destek olmak için tüm geçmiş hesaplaşmalarını bırakarak onun yanında olur. Hasan Ali ise Şahika’nın ölümünü hisseleri almak için fırsat bilir ve harekete geçer. Ender ve Yıldız’ın birlik olma vakti gelmiştir.

Yasak Elma ekranlara böyle veda ediyor! - Resim : 2

ECE DİZDAR KADROYA DAHİL OLDU

Oyuncu Nesrin Cavadzade geçtiğimiz hafta başrol oynadığı Yasak Elma dizisinden senaryo gereği ölerek ayrıldı. Oyuncunun yerine ise Ece Dizdar dahil oldu. Dizdar'ın dizide nasıl bir karakteri oynayacağı ise henüz açıklanmadı.

Yasak Elma ekranlara böyle veda ediyor! - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma dizi haberleri yasak elma sezon finali ne zaman Nesrin Cavadzade