Yasak Elma'da ölen kişi Şahika mı? Nesrin Cavadzade'den flaş yanıt

Yasak Elma Dizi Haberleri
Yasak Elma'da ölen kişi Şahika mı? Nesrin Cavadzade'den flaş yanıt

FOX TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'da Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin projeden ayrılacağı iddiası gündeme geldi. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan ve Nesrin Cavadzade'nin başrollerde yer aldığı Yasak Elma dizisi 108. bölümüyle 26 Nisan Pazartesi akşamı ekrana geldi.

Sezon sonunda final yapacağı iddia edilen Yasak Elma'nın son bölümüne Cansu'nun silahlı saldırısı damga vurdu. Yalıdaki partiye basan Cansu'nun Şahika’yı öldürdüğü iddia edildi. 

YASAK ELMA’DA ÖLEN KİŞİ ŞAHİKA MI?

Yasak Elma’da Şahika karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından ayrılık iddialarına yanıt verdi. 

“EFSANELER ÖLMEZ”

Cavadzade paylaşımında, ''Bütün güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ben de sizi seviyorum. Efsaneler ölmez” ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı. 

Yasak Elma'da ölen kişi Şahika mı? Nesrin Cavadzade'den flaş yanıt - Resim : 1

YASAK ELMA 108. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ender, Kaya’yla arasını düzeltmeye çalışırken, bir taraftan da ondan şüpheleniyordur. Bütün kapılar tek tek Cansu’nun yüzüne kapanınca Cansu çareyi büyük intikam planı yapmakta bulur ve Hasan Ali’nin davetini basar.

Kaya’nın geri dönmesi, Ender’in bütün gelecek planlarını alt üst eder. Şahika, Kaya üzerinden Ender’i üzerek yenme derdindeyken, yaşadığı tesadüfler onu Ömer’le bir araya getirir. Yıldız, yalanın ortaya çıkmaması için mecburen Ender’le el sıkışır.

Yasak Elma'da ölen kişi Şahika mı? Nesrin Cavadzade'den flaş yanıt - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Yasak Elma Yasak Elma dizisi Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisi haberleri