Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi oyuncu çıktı

Yargı Magazin Haberleri
Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi oyuncu çıktı

Kanal D'nin dizisi Yargı'da hayat verdiği 'Ilgaz' karakteriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan isimler arasında yer alıyor. Urgancıoğlu'nun magazin basınından uzak tuttuğu sevgilisi de oyuncu çıktı.

Aşk hayatını göz önünde yaşamamayı tercih eden Kaan Urgancıoğlu'nun kendisi gibi oyuncu Zeynep Oymak ile aşk yaşıyor.  Yakışıklı oyuncunun uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Oymak; Kiralık Aşk ve Söz gibi sevilen yapımlarda kamera karşısına geçti.

1981 yılında Aydın'da dünyaya gelen Kaan Urgancıoğlu, aslen İzmirlidir. İlk, orta ve lise eğitimini İzmir'de tamamlayan Urgancıoğlu, Marmara Üniversitesi'nde Sermaye Piyasası ve Borsa bölümünü bitirdi.

Henüz öğrencilik yıllarında oyunculuk teklifi alan Urgancıoğlu, Kampüsistan ve Karaoğlan gibi dizilerde başrolde yer aldı.

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi oyuncu çıktı - Resim : 1

New York'ta oyunculuk eğitimi alan Urgancıoğlu, Türkiye'ye döndükten sonra Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama alanında yüksek lisans yaptı. İlk Aşk, Kara Sevda ve Filinta gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu, Aşk 101 ve Yargı dizileriyle büyük beğeni topladı.

 Urgancıoğlu'nun uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Zeynep Oymak; Kiralık Aşk ve Söz gibi sevilen yapımlarda kamera karşısına geçti.

Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu'nun sevgilisi oyuncu çıktı - Resim : 2

 

Kaynak: Diğer

Kanal D yargı kaan urgancıoğlu