Yargı dizisine dengeleri değiştirecek transfer!

Yargı Dizi Haberleri
Yargı dizisine dengeleri değiştirecek transfer!

Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı sevilen dizi Yargı'ya tüm dengeleri değiştirecek bir oyuncu dahil oldu.

Ay Yapım'ın Kanal D için çektiği Yargı dizisii oyuncu kadrosuna yeni bir ismi dahil etti. Başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştığı diziye Avlu dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle hafızalara kazınan Nergis Öztürk katıldı.

Yargı dizisine dengeleri değiştirecek transfer! - Resim : 1

Nergis Öztürk, Onur Duymaz’ın canlandırdığı Engin karakterinin avukat teyzesi Seda rolüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son olarak tutuklanarak cezaevine gönderilen Engin karakterinin akıbetinin ne olacağı herkes tarafından merak ediliyor.

Yargı 10 bölüm 21 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 Kanal D'de!

Yargı dizisine dengeleri değiştirecek transfer! - Resim : 2

NERGİS ÖZTÜRK KİMDİR?

Nergis Öztürk, 25 Mayıs 1980 yılında Kocaeli Kandıra'da dünyaya gelmiştir. Annesi Öğretmen babası ise Elektrik Teknisyeni olan Nergis Öztürk aslen Ordu'ludur. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu Nergis Öztürk, Bahçeşehir Üniversitesi’nde ileri oyunculuk yüksek lisansı yapmıştır. İlk sinema oyunculuk deneyimini Haluk Bilginer, Beyazıt Öztürk ve Ayşen Gruda'nın da rol aldığı Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? ile gerçekleştirmiştir.

2005 yılında “Körfez Ateşi” dizisi ile televizyon dünyasına adım atan Nergis Öztürk, “Bunu Yapan İki Kişi” adlı tiyatro oyunundaki performansıyla X. Lions Tiyatro Ödülleri'nde en iyi komedi kadın oyuncu ödülü aldı. Nergis Öztürk ayrıca; “Barda”, “Kızlar Yurdu”, “Hatırla Sevgili”, “Kıskanmak”, “Gişe Memuru”, “Yeraltı” gibi birçok dizi ve filmde yer aldı.

Yargı dizisine dengeleri değiştirecek transfer! - Resim : 3

Nergis Öztürk, bir dönem Star TV’de yayınlanan Avlu dizisinde Zerrin Şahin karakterine hayat vermiştir. Öztürk kendisi gibi oyuncu olan eşi Cemal Toktaş ile evlidir ve Yaman adında bir erkek çocuk annesidir. Nergis Öztürk, 1.72 metre boyunda, 52 kilo ve Oğlak burcudur.

Kaynak: Diğer

Yargı dizi Yargı dizisi haberleri Yargı oyuncu kadrosu dizi dizi haberleri Nergis Öztürk