Yargı dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Yargı dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor?

Dizi Haberleri Yargı
Yargı dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Yargı dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor?

Kanal D'nin iddialı dizisi Yargı, izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Her hafta pazar akşamları Kanal D'de ekranlara gelecek olan Yargı dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor? Yargı dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Çekimlerine Ağustos ayında başlanan, aksiyon ve dram türlerinde olan Yargı dizisi, ekranlara gelmek için gün sayıyor. Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Sema Ergenekon kaleme alıyor. 

Avukatların rekabet ve hırsa dayalı hikayesini ele alan dizinin başrollerinde ünlü oyuncular Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Peki; Yargı dizisi ne zaman başlayacak? Yargı dizisi konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Yargı dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Yargı dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor? - Resim : 1

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI 

Kanal D'nin yeni dizisi Yargı'nın oyuncuları arasında; Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

YARGI DİZİSİ KONUSU 

Tanıtımlarıyla heyecan verici bir hikayenin sinyallerinin verildiği dizide Kaan Urgancıoğlu kurallara sonuna kadar bağlı ve doğrulardan şaşmayan bir Savcı olan Ilgaz’a hayat verecek. Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, hayatta bağlı olduğu değerleri sorgulatacak bir olayla karşı karşıya kalacak. Bu sebeple Ceylin’le yollarının kesişmesi, ikiliyi dönülmez bir sürece sokacak. Pınar Deniz ise kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin’in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

Yargı dizisi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Yargı dizisi ne zaman başlayacak, nerede çekiliyor? - Resim : 2

YARGI DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Aksiyon, dram türündeki "Yargı" dizisi 19 Eylül 2021 Pazar akşamı Kanal D ekranlarında 20.00'da yayın yolcuğuna başlayacak.

YARGI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? 

Yargı dizisinin çekimleri İstanbul’un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Haber Global TV

Yargı dizisi konusu Yargı dizisi Kanal D kanal d dizileri Yargı ne zaman başlıyor dizi dizi haberleri