Yangınla mücadelesiyle gündem olan İbrahim Çelikkol konuştu

Yangınla mücadelesiyle gündem olan İbrahim Çelikkol konuştu

Marmaris'teki orman yangınına karşı ekiplere verdiği destekle takdir toplayan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'un Marmaris'teki yangında itfaiye erlerinin arasına karışıp onlarla birlikte mücadele vermesi herkes tarafından takdir edildi. Çelikkol, arkadaşlarıyla birlikte önce Ören'de yapılan çalışmalara katıldı. Profesyonel ekiplerle çalışıp bulunduğu bölgedeki yangını söndürmeyi başardı. Ardından da Turgut'taki çalışmalara katıldı. Gece gündüz itfaiye erleriyle çalışan ünlü oyuncu, üç gece onlarla sabahladı.

Doğa tutkunu ünlü oyuncu, bir ara dağ yolunda kalan su tankerlerini de arkadaşlarıyla birlikte itti. Tankerin arkasına geçip şoföre komutlar veren Çelikkol, "Gaza bas ağabey, çıkartacağız bu aracı" diyerek etrafındakileri de motive etti. Ünlü oyuncunun bu mücadelesine çevredekiler de hayran kaldı.

Sabah gazetesine konuşan Çelikkol, "Doğanın sesini, hayvanları çok seviyorum. Doğa benim tutkum, hayvanlar dostum. Onlara her zaman sahip çıkacağım. Asker çocuğuyum. Babamlar donanmada çalışırken kurtlar geçerdi. Beyaz yüksek bir hayvan geçti.Bir gün babama 'Bu hayvanın ırkı nedir?' dediğimde 'Dünyanın en güçlü köpeği ve en güzel dostudur' diye cevap vermişti. O gün kangala aşık oldum ve çok sevdim. Doğa tutkum çocukluğumdan geliyor. Bütün hayvanlara çok büyük bir sevgim var. Hayvanlar ve doğa bizim canımız, dostumuzdur. Doğada gezmeyi, köpeklerle koşmayı çok seviyorum. Zaten benim de 7 köpeğim var. Sporun bütün dallarıyla ilgileniyorum. Gün içinde hissettiğim neyse oraya koşuyorum..." dedi. 

Kaynak: Haber Global TV

İbrahim Çelikkol Marmaris yangını)