Yalnız Kurt'un yapımcısı Osman Sınav, dizinin hedefini açıkladı

Magazin Haberleri
Yalnız Kurt'un yapımcısı Osman Sınav, dizinin hedefini açıkladı

atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan Yalnız Kurt’un yapımcısı Osman Sınav, diziyle ilgili hedefini açıkladı.

Yalnız Kurt isimli atv dizisinin yapımcısının Osman Sınav olması her şeyi değiştiriyor. Kurtlar Vadisi efsanesinin de yaratıcılarından olan Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz dizisiyle de geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı.

Geçen sezon Gel Dese Aşk isimli dizi ile erken final şoku yaşayan Osman Sınav, şimdilerde Yalnız Kurt'un hazırlıklarını sürdürüyor.

Kurtlar Vadisi ile karşılaştırılması nedeniyle daha başlarken bir handikap yaşayan Yalnız Kurt’un şifrelerini ise Osman Sınav verdi.

Milliyet'ten Sina Koloğlu'na konuşan Sınav, dizide hamasetin olmayacağının altını çizdi. Osman Sınav, “1956’dan beri yani Türkiye’nin NATO’ya girişinden beri benim ülkemde neler oldu, neden oldu?” sorusunun yanıtlarını vereceklerini ifade etti.

Türkiye’nin bağımsızlık yolunda ihanetlerle durdurulduğu fikrini savunan Osman Sınav, şu sözüyle de Yalnız Kurt dizisinin hedefini açıkladı: “Her şeye rağmen, yürüyebilmemiz için, ihtiyacımız olan duruşu ve karakteri arayışımdır bu dizi.”

Yalnız Kurt'un yapımcısı Osman Sınav, dizinin hedefini açıkladı - Resim : 1

KADROUSUNDA ÜNLÜ OYUNCULAR YER ALIYOR

Dizinin oyuncu kadrosunda; Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Kürşat Alnıaçık, Murat Han, Deniz Evin yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Yalnız Kurt ATV dizi dizi haberleri