Yalnız Kurt ilk bölümüyle tüm dengeleri değiştirdi

Yalnız Kurt Dizi Haberleri
Yalnız Kurt ilk bölümüyle tüm dengeleri değiştirdi

Atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt’un ilk bölümü büyük bir ilgi gördü. Osman Sınav imzası taşıyan dizi, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda gibi rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Yapımcılığını Osman Sınav'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun'un oturduğu ATV'nin yeni sezondaki iddialı dizisi Yalnız Kurt ilk bölümüyle 28 Ocak Cuma akşamı seyirci karşısına çıktı.

Yalnız Kurt ilk bölümüyle tüm dengeleri değiştirdi - Resim : 1

Türkiye’nin yakın geçmişinde yaşanan önemli olayların iç yüzünün de yansıtılma iddiasını taşıyan Yalnız Kurt dizisinin reyting listelerine ilk sıradan giriş yapması dikkat çekti. Dizi ilk bölümüyle Arka Sokaklar, Aşk Mantık İntikam, Aziz, Kaderimin Oyunu ve Kırmızı Oda gibi rakiplerini geride bırakarak tüm kategorilerde birincilik elde etti. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Colbay’ın başrollerini paylaştığı dizi reyting listelerindeki tüm dengeleri değiştirdi.

Yalnız Kurt ilk bölümüyle tüm dengeleri değiştirdi - Resim : 2

YALNIZ KURT’UN İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

11.YY.

Davut Bahadır! Herkesin dilinde Kumandan, Altay'ın dilinde ise İhtiyar! Başlar anlatmaya Salur Kazan'ın hikayesini… Salur Kazan ki yedi başlı ejderhanın hakkından gelmiştir.

Yıl 2002

Yavuz Yıldırım'la oğlu Yiğit ormanda yalnız kurtla karşılaştı. Eve döndükleri anda bir ihanet sonucu annesi babası öldürülen Yiğit, bir uçurumdan aşağı atıldı. Ancak yalnız kurt onu sürükleyerek, Davut Bahadır'a getirdi. Davut, Küçük Yiğit'i sağaltı, adını Altay Kurtoğlu olarak değiştirdi ve sokaklara saldı. Zaman içinde Yiğit, Altay Kurtoğlu adında kuvvetli bir sokak dövüşçüsü olarak nam saldı.

Yıl 2022

Altay artık büyüdü ve yasadışı bir dövüş kulübünde, iri yarı amerikalı rakibini üç dakikada pert etti. Kulübün sahibi Doğan'ın sevdiği kadın Esra da o akşam dövüşü izlemeye geldi ama anlarız ki o da aslında derin vatansever, yetim kurtların üyesidir. Esra bir bahaneyle Doğan'ın yanından uzaklaştı ve "Fettah Dahhak 'ın adamları Yıldırım Projesi peşinde" bilgisini aldığı yoldaşını ölüme terk ederek küçük kızı Ela'yı korumak için mekandan kaçarak gitti. Mekandan uzaklaşırken başı belaya giren Esra'yı ise Altay Kurtoğlu kurtardı. Altay, Esra'yı hayatta tek güvendiği insan olan İhtiyar'ın kulübesine bıraktı ve Esra'nın kızı Ela'yı bulmak üzere yollara düştü. Bu esnada Ela çoktan annesiyle daha önce anlaştıkları Saadet Teyze'sinin evine sığındı. Kızını almak için Saadet Teyze'nin evine giden Esra karşısında Doğan'ı görünce, çaresiz, kızını güvende tutmak için eve Doğan'ın yanına döndü.

Esra'nın Doğan'ı kızını Nizam'dan korumak için kaçtığına ikna etmesiyle, telefon çaldı ve Nizam, Doğan'ı "makam"ına çağırdı. Doğan yüzleşmek üzere Nizam'a giderken, Altay eve girdi ve Esra ile birlikte evden kaçtı. Bu esnada Esra, Doğan'n adamlarından biri tarafından vuruldu. Altay yine çaresiz, Esra'yı İhtiyar'ın kulübesine götürdüğünde Esra'nın vurulduğunu anladı ancak artık çok geçti. Esra'nın 'kızımı bana getir' demesi üzerine yollara düşen Altay, Ela'nın götürüldüğü izbe mekanda İhtiyar'dan Esra'nın son nefesini verdiğini öğrendi. Mekana sorgusuz dalan Altay kafasına dayanan silah ile irkildi. Silahın diğer ucunda ise kızını kurtarmak için yollara düştüğü Esra'yı gördü.

-Sen… Esra!

Yıl 1963

Üsteğmen Davut Bahadır görev yaptığı Erzurum'da 'Fettah Dahhak' ile ilgili rapor yazdı. Ailesi, çocukluğu, gençliği, ilk ajanlık faaliyetleri, hepsi raporlarda mevcuttu. Fettah, mitolojide herkesi yutan bir yılan olan Dahhak'ın yeşermeye başladığı yerde, genç bir komutan olan Davut Bahadır'la tanıştı.

Davut Bahadır, nam-ı diğer İhtiyar! İsmini kendi verdiği Altay Kurtoğlu'nun Golyat'a karşı onunla mücadele edeceğine inandı. Dizinin son sahnesinde Davut'un ağzından "Efsane yeniden başlıyor" sözlerinin dökülmesi yeni bölümlerde neler olacağının merakını iyice arttırdı.

Kaynak: Haber Global TV

Yalnız Kurt Yalnız Kurt dizi ATV Osman Sınav dizi dizi haberleri ATV dizileri