Yalnız Kurt 3. Bölüm Full İzle! ATV Yalnız Kurt yeni bölüm izle - Yalnız Kurt son bölüm tek parça izle

Yalnız Kurt
Yalnız Kurt 3. Bölüm Full İzle! ATV Yalnız Kurt yeni bölüm izle - Yalnız Kurt son bölüm tek parça izle

ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt'un 3. bölümü 11 Şubat 2022 Cuma günü yayınlandı. Dizi yayınlanır yayınlanmaz internete yüklendi. Yalnız Kurt dizisinin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Yalnız Kurt dizisinin merakla beklenen 3. bölümü 11 Şubat günü ATV ekranlarında yayınlandı.

Yalnız Kurt dizisinin 2. bölümünde ne oldu?

Esra'nın öldüğünü duyduktan sonra Esra'yı karşısında gören Altay gizemi çözmeye çalışır. Altay'ın önünde yeni bir dünya açılmıştır. Tanımadığı yeni insanlarla karşılaşır. Altay, Esra'ya verdiği "kızını bulacağım" sözünü yerine getirir ve Ela'yı bulur. Altay, Doğan'ı alt etmek için yeni planlar yaparlar. Bu planlar ve tesadüfler sonucunda Altay, kendi geçmişine dair yeni bilgiler öğrenir. Ulaştığı bilgileri Davut'a getiren Altay'ın, kaderiyle yüzleşme vakti gelmiştir. Yıllardır sabırla bugünü bekleyen Davut, olan olayları geçmişten bugüne tek tek Altay'a anlatır. Gerçekleri öğrenen ve düşmanlarını tanıyan Altay, Golyat'a karşı intikam yemini eder.

 

Yalnız Kurt dizisinin konusu

Yalnız Kurt dizisi, Amerikan Barış Gönüllülerinin Türkiye'ye gelişinden itibaren, yaşanan darbeleri, faili meçul cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alarak Türkiye'nin yakın tarihini konu alacak.

Yalnız Kurt dizisi oyuncuları

Davut Bahadır (Cihan Ünal)
Altay Kurtoğlu ((Hasan Deniz Yaran)
Esra Türkmen (Damla Colbay)
(Murat Han)
(Polat Bilgin)

Yalnız Kurt 3. Bölüm Full İzle

ATV'de 11 Şubat günü yayınlanan Yalnız Kurt dizisinin 3. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link.

 

ATV Yalnız Kurt yeni bölüm izle Yalnız Kurt son bölüm tek parça izle yalnız kurt dizisi ATV dizileri dizi haberleri dizi yalnız kurt izle dizi izle