Yalı Çapkını'nın yıldızlarının bölüm başı alacağı ücret ortaya çıktı! Bakın kim daha fazla kazanacak

Yalı Çapkını Magazin Haberleri
Yalı Çapkını'nın yıldızlarının bölüm başı alacağı ücret ortaya çıktı! Bakın kim daha fazla kazanacak

Sevilen dizi Yalı Çapkını'nın yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in bölüm başı alacağı ücret ortaya çıktı. Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir'e fark attı.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak ve Umut Gezer gibi isimlerin rol aldığı Star TV'nin büyük merakla takip edilen Yalı Çapkını dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bomba bir sezon finali bölümü ile heyecanı dorukta bırakan Yalı Çapkını dizisinin yıldızları Afra

YALI ÇAPKINI'NDAN HAFTALIK ALACAKLARI ÜCRET ORTAYA ÇIKTI

Setteki arkadaşlıkları aşka dönüşen ve geçtiğimiz günlerde ilişkilerini bitirdiği iddia edilen Saraçoğlu ile Demir'in yeni sezonda diziden bölüm başı alacakları ücret ortaya çıktı.

Yalı Çapkını'ndan Mert Ramazan Demir haftalık olarak 400 bin TL kazanacak. Dizideki hayat verdiği "Seyran" karakteri ile izleyici karşısına çıkan Afra Saraçoğlu'nun ise yeni sezonda bölüm başına 500 bin TL alacağı iddiası gündeme geldi. İki sevgiliyi oynayan oyuncuların aldığı ücret sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haber Global TV

Yalı Çapkını Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir magazin haberleri