Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'den şarkı sürprizi! Sosyal medya yıkıldı

Yalı Çapkını Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'den şarkı sürprizi! Sosyal medya yıkıldı

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, Ferit karakteri sayesinde seyircisine sürpriz yaptı. Ferit'i canlandıran Mert Ramazan Demir'in dizide şarkı söylediği anlar sosyal medyayı salladı. Demir'in dizideki o sahnesi beğeni topladı.

Milli yasa nedeniyle geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Yalı Çapkını dizisi 26 Ekim akşamı 42. bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümü ile büyük ses getirdi.

Dizide Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir’i şarkı söylemesi olay oldu. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncunun sesi çok beğenildi.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'den şarkı sürprizi! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 1

Dizi aşkları gerçek olan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, geçtiğimiz hafta gerçekleşen çekimlerinde kavga ettiği öğrenilmişti.

İkilinin kavgasını yönetmenler Burcu Alptekin ile Alptekin Bozkurt araya girerek, ayırdığı iddia edilmişti.

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran’ın okula Kaya ile geldiğini gören Ferit hayal kırıklığına uğrasa da onu yalıda Kazım’a ve diğerlerine ezdirmez. Seyran ise Ferit’in gönlünü almayı başarır. Orhan, Sultan’ın Dicle’ye yaptıklarının önüne geçmek için yeni bir hamle yapar. İfakat ise Suna’yla yaptığı konuşmada onu hem şaşırtır hem de aklını karıştırır. Ferit, Seyran, Asuman, Suna ve Kaya Seyran’ın okula başlayacak olmasını kutlamak için dışarı çıkarlar. Gece boyunca sürpriz gelişmeler yaşanırken yalıya döndüklerinde onları Sultan karşılar. Sultan’ı kahveye ilaç atarken yakalayan Seyran deliye döner.

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'den şarkı sürprizi! Sosyal medya yıkıldı - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV