Yalı Çapkını yıldızlarının nikahından yeni kareler

Haber Merkezi
Yalı Çapkını Magazin Haberleri
Yalı Çapkını yıldızlarının nikahından yeni kareler

Aşkları Yalı Çapkını dizisi setinde başlayan Beril Pozam ve Ersin Arıcı, mutlu birlikteliklerini geçtiğimiz ay nikah masasına oturdu. Beril Pozam nikahtan yeni kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Yalı Çapkını dizisinde Seyran'ın ablası Suna Şanlı karakterini canlandıran Beril Pozam ile Ferit'in sağ kolu Abidin'e hayat veren Ersin Arıcı, 20 Ağuatos'ta dünyaevine girdi.

Yalı Çapkını yıldızlarının nikahından yeni kareler - Resim : 1

Aşkları dizi setinde başlayan ünlü çift, sade bir törenle mutluluklarını taçlandırdı. İkiliyi Yalı Çapkını'ndaki rol arkadaşları yalnız bırakmazken, düğünden kareler sosyal medyadan paylaşılmıştı.

Yalı Çapkını yıldızlarının nikahından yeni kareler - Resim : 2

DÜĞÜN SONRASI İLK PAYLAŞIM

Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinin 3. sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan çiftten Beril Pozam, nikahta çekilen kareleri takipçileriyle paylaştı.

Yalı Çapkını yıldızlarının nikahından yeni kareler - Resim : 3

Yiğit Güven'in çektiği kareleri takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, paylaşımına "Bizim olan her şey yaşıyor... Aile cüzdanı albümü" notunu düştü. Pozam'ın paylaşımına binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Yalı Çapkını yıldızlarının nikahından yeni kareler - Resim : 4

"ZAMANLA BİRBİRİMİZİ SEVDİK"

Öte yandan HELLO! dergisine kapak olan ünlü çift, ilişkileri hakkında "Bizim şansımız, rol aldığımız ortak bir iş sayesinde birbirimizle tanışabilmiş olmak. Herkeste nasıl başlıyorsa öyle başladı aslında. Tanıştık, vakit geçirdik ve zamanla birbirimizi sevdik" açıklamasını yapmıştı.

Yalı Çapkını yıldızlarının nikahından yeni kareler - Resim : 5