Yalı Çapkını setinden aşk mı çıktı? Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Yalı Çapkını Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Yalı Çapkını setinden aşk mı çıktı? Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda Afra Saraçoğlu ile Tarık Emir Tekin'in aşk yaşadıkları iddia edildi. Dizide Kaya'yı canlandıra Tarık Emir Tekin, Afra Saraçoğlu ile oldukça samimi oluşuyla biliniyor.

Şevval Sam ile Metin Tekin'in oğulları Tarık Emir Tekin, Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu ile sevgili oldukları yönündeki haberlere cevap verdi. Tekin, "Ben bu tarz, yorumlarda bulunmaktan utanıyorum. Bu dedikodu benim özel hayatımın üzerinden oluyorsa benim Afra ile aramda hiçbir şey olmadığını söyleyebilirim. Biz o sette çok iyi dostuz, haftanın altı günü birlikte çalışıyoruz" dedi.

Yalı Çapkını setinden aşk mı çıktı? Ünlü oyuncudan açıklama geldi - Resim : 1

"Şu an hayatımda biri yok. Yaşanmışlıkları çok severim. Bir botum var on beş yıldır giyerim, bir botum, var keza o da öyle uzun zamandır onu da giyiyorum. Fotoğraf çekmeyi çok seviyorum o yüzden fotoğraf makinemi, hiç yanımdan ayırmam" diyen Tekin, oldukça keyifli görüldü.

Yalı Çapkını setinden aşk mı çıktı? Ünlü oyuncudan açıklama geldi - Resim : 2

TARIK EMİR TEKİN KİMDİR?

Tarık "Taro" Emir Tekin, Şevval Sam ile Metin Tekin'in oğlu olarak 15 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da doğdu. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi almaya başlayan Tekin, Cambridge School of Visual & Performing Arts dahilinde University of Arts London’ın PaPA derecesini bitirdi. Ardından RADA Foundation kursunda eğitim aldı ve Oxford School of Drama tiyatro bölümünde eğitimine devam etti.

Kaynak: Haber Global TV