Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir: "Aşka inanmıyorum"

Yalı Çapkını Magazin Haberleri
Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir: "Aşka inanmıyorum"

Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini canlandıran Mert Ramazan Demir, "Ben hayatta birini tanımakla ilgileniyorum. Birisiyle vakit geçirmekle ve o kişiyi çok yakından tanımakla alakadarım. Aşka inanmıyorum" dedi.

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği her Cuma Star TV ekranlarında yayınlanan, reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncularından Mert Ramazan Demir Vogue dergisine konuştu. Demir, “Çalışırken var olduğumu hissediyorum. Yaşadığımı en çok benim dışımda bir şey var etmeye çalışırken hissediyorum. Örneğin başka birini derinlemesine anladığımda. Hikayesini anladığım ve gerçekten duyduğum insanlardan bahsediyorum” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir: "Aşka inanmıyorum" - Resim : 1

Mesleğine nasıl yaklaştığı sorulduğunda düşüncelerini, “Burada çok büyük laflar etmek istemiyorum ama ben hayatımın bir dönemini oynayarak geçirdim. İzliyordum ve ‘o’ oluyordum. Bunu yaparken kamera karşısında veya sahnede değildim; bir gerçek yaratıyordum, kendimi ve diğerlerini buna inandırıyordum. Bu bana çok kıymetli geliyor” şeklinde özetledi.

Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir: "Aşka inanmıyorum" - Resim : 2

Gerçek kelimesinin ne anlama geldiği sorusuna ise, “Bir insanın hayatta gerçekle yalan arasındaki farkı bilmesi, insanın kendini ne kadar tanıdığıyla alakalı. Gerçek ve yalan arasındaki farkı ancak kendimizle barışırsak anlarız. Ben en korktuğum ve en sevmediğim hislerle barışınca hayatımda her şey daha farklı bir hal aldı. Hissettiğimi kabul ettiğimde kendimle barıştım, kendimle barışınca da insanlarla barıştım. Kendinle barışmak için kendini bilmen ve bazı inançlardan özgürleşmen gerekiyor. Düşünce kalıplarından çıkınca kendini gerçekten tanımaya başlıyorsun. Bu biraz da kendin dışındaki her şeyi yok saymak aslında. 'Ailem benimle gurur duyacak mı'yı bir kenara bırakmak gerekiyor. Bu, her şeyden ve bütün düşünce kalıplarından bağımsız olarak hayatta sen olarak nerede durduğunu anlama çabası” cevabını verdi.
Ünlü oyuncu aşk için şu tanımı yapıyor; “Ben hayatta birini tanımakla ilgileniyorum. Birisiyle vakit geçirmekle ve o kişiyi çok yakından tanımakla alakadarım. Aşka inanmıyorum.”

Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir: "Aşka inanmıyorum" - Resim : 3

 

Kaynak: Haber Global TV

Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını