Yalı Çapkını dizisinde flaş gelişme…

Yalı Çapkını Dizi Haberleri Magazin Haberleri
Yalı Çapkını dizisinde flaş gelişme…

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını'nında dizisinde değişikliğe gidildi. Dizinin eski senaristi ekibe geri döndü.

Star TV'nin sevilen dizisi 'Yalı Çapkını'nda flaş bir gelişme yaşandı ve sezon öncesi ekibe veda edip 'Yan Oda' dizisini yazmaya başlayan senarist Mehmet Barış Günger ekibe geri döndü.

Geçen sezon boyunca Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden yola çıkarak Yalı Çapkını'nı yazan Günger bu hafta eski ekiple bölümü tamamladı, önümüzdeki haftadan itibaren diziyi devralıyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Yine Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesini kaleme aldığı “Yan Oda” dizisinin ilk bölümlerini tamamlayan Mehmet Barış Günger’in her iki diziyi ekibiyle beraber yazacağı konuşuluyor. Melek Baykal ve Oktay Çubuk’un anlaşma yaptığı, ödüllü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı’nın yöneteceği Yan Oda dizisinin oyuncu görüşmeleri devam ediyor.

Yalı Çapkını dizisinde flaş gelişme… - Resim : 1

YALI ÇAPKINI 47. BÖLÜM ÖZETİ

Seyran, Pırıl'ın Pelin'in kuzeni olduğunu öğrenir ve kendilerine tuzak kuranın Pelin olduğu konusundaki şüphesi güçlenir. Ferit ise kendini çok sıkışmış ve çıkışsız hissetmektedir. Seyran; tüm bu olayların üzerine çocuk yapma düşüncesine sıcak bakmaya başlar.

Kazım, Suna ve Kaya'nın düğününü yıldırım hızıyla planlarken, Nükhet Suna'nın her şeyi öğrenmesine rağmen sesini çıkarmamasına anlam veremez. Halis Ağa; tüm gerçekleri Seyran'a açıklamak için onu yanına çağırır. Asuman, Orhan ve Dicle'yi beraber görür. Ferit, Pelin'i ve bebeğini Şehmuz'un elinden kurtarmak için ona bir teklifte bulunur. Suna; Ferit ve Abidin'in sakladığı Pelin'i görür ve onun hamile olduğunu anlar.

Kaynak: Haber Global TV