Yalı Çapkını 14 milyon liraya satıldı

Magazin Haberleri Yalı Çapkını
Yalı Çapkını 14 milyon liraya satıldı

OGM Pictures'in Star TV için çektiği Yalı Çapkını dizisi 30'dan fazla ülkeye satılarak rekor kırdı. Sevilen dizi, en son bölüm başı 14 milyon TL'ye satıldı.

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in oynadığı reyting rekortmeni 'Yalı Çapkını' dizisi yurt dışında da yoğun ilgi görüyor. 'Yalı Çapkını' sezonun en çok konuşulan ve sosyal medyada da gündemden düşmeyen bir dizi olarak uluslararası alanda da kendisini hızla gösteren bir yapım oldu.

TÜRKİYE'DE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Şimdiye dek 30'dan fazla ülkeye satılan Türk dizisinin en son İsveç ve Finlandiya'ya satışı gerçekleşmişti. Yurt dışına en çok satılan dizilerin başında gelen OGM Pictures imzalı dizinin bölüm başı rekor satış rakamı dudak uçuklattı.

Antepli iki ailenin hikayesi etrafında yaşanan olayların ele alındığı dizinin bölüm başı satış rakamı 600 bin dolara (14 milyon TL) ulaştı. Ülkemizde en çok ülkeye satılan diziler arasında 'Sen Çal Kapımı' isimli romantik komedi dizisi de bulunuyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin'i dünya çapında şöhrete ulaştıran dizi, 80'den fazla ülkeye satılmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Yalı Çapkını dizisi dizi haberleri dizi Star TV OGM Pictures magazin magazin haberleri