Kalp Yarası hayranlarına üzücü haber!

Dizi Haberleri Kalp Yarası
Kalp Yarası hayranlarına üzücü haber!

Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrolleri paylaştığı Kalp Yarası'nın merakla beklenen yeni bölümüyle ilgili hayranlarını üzecek haber geldi.

Süreç Film tarafından çekilen ve Tomris Giritlioğlu'nun eserinden uyarlanan Kalp Yarası dizisi atv ekranlarında fırtına estirmeye devam ediyor.

Kalp Yarası hayranlarına üzücü haber! - Resim : 1

Her pazartesi seyirciyle buluşan sevilen dizinin yeni bölümüyle ilgili kötü haber geldi. Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in başrollerde yer aldığı Kalp Yarası'nın 4. bölümü önümüzdeki hafta ekrana gelmeyecek. Dizinin kolaj bölümü 19 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00 ekranlara gelecek.

Kalp Yarası hayranlarına üzücü haber! - Resim : 2

Kalp Yarası'nın 4. bölümü 26 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20.00'de seyirciyle buluşacak. 

KALP YARASI 3. BÖLÜMÜNDE NE OLDU?

Hande, Yaman'ı vurmak isterken kazara Ayşe'yi vurmuştur. Ayşe'nin vurulması herkesin hayatını bir kez daha tepetaklak eder ve büyük yüzleşmelere neden olur. Peki Ayşe'yi vuran Hande hapse girecek mi? Hande ve Ferit'in evlenmemesine çok sevinen Yaman, bu defa Hande'yi elde edebileceğini düşünmektedir. Eski nişanlısının başka bir kızla evlenmesi Hande'yi saplantılı hale getirince Yaman daha da hırslanır. Yaman sevdiğini elde etmek uğruna vereceği savaşta gittikçe masumiyetini kaybetmeye başlar. Geçmişe dair her şeyi yok edip yepyeni bir insan olmak isteyen Yaman'ın büyük sırrı nedir? Ayşe'nin vurulmasıyla derinden sarsılacak olan Ferit, önemli bir karar verir. Ferit'in bu kararı ne olacaktır?

KALP YARASI DİZİSİNİN KONUSU

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit (Gökhan Alkan) ve Ayşe’nin (Yağmur Tanrısevsin) öyküsünü anlatıyor. 

Kalp Yarası hayranlarına üzücü haber! - Resim : 3

KALP YARASI DİZİSİNİN KÜNYESİ VE OYUNCULARI

Antakya'nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının tam ortasına, hayatlarını değiştiren tertemiz aşklarını koyan Ferit ve Ayşe'nin yüreklere dokunacak aşk öyküsünü konu alan dizinin genel hikayesi sektörün duayenlerinden Tomris Giritlioğlu'nun imzasını taşıyor. Yapımını Süreç Film'in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Kalp Yarası dizi dizi haberleri Kalp Yarası 4. bölüm Kalp Yarası 4. bölüm ne zaman