Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç'tan ayrılık açıklaması

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç'tan ayrılık açıklaması

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç'un 3.5 yıldır devam eden ilişkilerini noktaladıkları iddia edildi. Oyuncu çift, yaptıkları ortak açıklamayla ayrılık haberlerini doğruladı.

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç, 3.5 yıl önce dizi setinde başlayan ve gözler uzak devam eden aşklarına son noktayı koydu. Sosyal medya hesaplarında birbirlerinin fotoğraflarını kaldıran ve takibi bırakan çift, ayrılık haberlerine son noktayı koydu. 

Çift, sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı:

"Bugünlerde aklımız, kalbimiz, hepimizin güvenliği için mücadele eden Kahraman Mehmetçiğimiz’le. Onların yuvalarına sağ salim dönemlerinden daha önemli bir gündem olamaz.

Ülke olarak geçirdiğimiz bu yoğun ve hassas günleri düşünerek gündemi meşgul etmemek için sessiz kalmaya çok dikkat ettik. Ancak ilişkimizin bitişi sonrasında medyada yer alan ve gerçeği yansıtmayan haberlerle ilgili ilk ve son kez bir açıklama yapmak zorunda kaldık.

4 yıl önce sevgi ile başladığımız ve birbirimize karşı hiçbir insani hata yapmadan sürdürdüğümüz ilişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Bu kararımıza ve sonrasında yaşayacağımız sürece herkesin saygı ve hassasiyetle yaklaşacağına inanıyoruz."

OĞUZHAN KOÇ EVLİLİK BASKISINA DAYANAMADI

Magazin kulislerinde, çiftin ayrılığının nedeni olarak evlilik baskısı gösterildi. Koç'un evlilik fikrine hazır olmaması yüzünden ilişkinin bittiği iddia edildi. 

Yağmur Tanrısevsin ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz Eylül ayında gazetecilerin evlilik ile ilgili sorularına, "Şu anda nikah masasına oturma zamanı değil. Aileler tanıştı, bizim planlarımızı biliyorlar" cevabını vermişlerdi.


Yağmur Tanrısevsin Oğuzhan Koç ayrılık açıklama