Whitney Houston'ın hologram konseri, dünya turnesine çıkıyor

Whitney Houston'ın hologram konseri, dünya turnesine çıkıyor

2012'de hayatını kaybeden dünyaca ünlü şarkıcı Whitney Houston'ın ilk hologram konseri 25 Şubat'ta yapılacak.

8 yıl önce hayatını kaybeden unutulmaz şarkıcı Whitney Houston, yeniden sahneye dönmeye hazırlanıyor. Ancak hologram olarak... 

KONSERDE TÜM EKİBİ YER ALACAK

İlk ayağı İngiltere'de yapılacak olan konserin biletleri satışa çıktı. 25 Şubat'ta Sheffield'da gerçekleşecek konserin adı ise 'Şişkin, çetrefilli ve uyumsuz' olarak geçiyor. 90 dakika sürecek olan şovda, Whitney Houston'ın tüm müzisyenleri ve dansçıları yer alacak.

"UMARIM BU KONSERE KİMSE GİTMEZ"

2012 yılında henüz 48 yaşındayken hayatını kaybeden Whitney Houston'ın hologram konseri konusunda hayranlar ikiye bölünmüş durumda... Houston'ın tüm müzisyenleri ve dansçılarının yer alacağı 90 dakikalık şovda, sanatçının en ünlü şarkıları seslendirilecek.

Whitney Houston'ın hologram konseri, dünya turnesine çıkıyor - Resim : 1

ELEŞTİRMENLER BU KONSERİ ÜRPERTİCİ BULUYOR

Bazı eleştirmenler, hologram konserin ürpertici olduğunu düşünüyor. Diğer insanlar ise ölülere para yatırmanın saçma olduğunu düşünüyorlar. Amerikalı yazar Frederick Joseph, 'Umarım kimse bu konsere katılmaz. Bırakın rahat uyusun' dedi.

TUPAC'IN HOLOGRAM KONSERİ BÜYÜK SES GETİRMİŞTİ 

Ancak Houston'ın dirilişi, lazer teknolojisini ölü pop yıldızlarının canlı performanslarını nostaljik olarak canlandırmak için kullanan yeni bir trendin en önemli adımı. Houston'ın konserinde kullanılacak olan bu teknoloji, Tupac Shakur, Frank Zappa ve hatta opera sanatçısı Maria Callas'ta bile kullanıldı.

1996 yılında hayatını kaybeden rapçi Tupac, 2012 yılında, bir müzik festivalinde hip-hop yıldızları Dr. Dre ve Snoop Dogg'ın yanında hologram teknolojisiyle 2 şarkı söylemişti.

Whitney Houston