Wanda Nara'nın gizli ses kaydı sızdırıldı: Artık buna dayanamıyorum!

Haber Merkezi
Magazin Haberleri Mauro Icardi
Wanda Nara'nın gizli ses kaydı sızdırıldı: Artık buna dayanamıyorum!

Galatasaray'ın yıldızı Icardi ve Wanda Nara için Arjantin basınından dikkat çeken bir haber geldi. Icardi'den boşanma aşamasında olan Wanda Nara'nın gizli ses kayıtları sızdırıldı.

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, özel yaşamlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son günlerde çiftin Arjantin basınında yer alan boşanma iddiaları ve sızdırılan ses kayıtları, büyük yankı uyandırdı. Ayrıca, Icardi’nin Galatasaray'dan ayrılarak Arjantin’e dönme planlarıyla ilgili söylentiler de bu gelişmelerle birlikte arttı.

Wanda Nara'nın gizli ses kaydı sızdırıldı: Artık buna dayanamıyorum! - Resim : 1

"BOŞANMAYI ORGANİZE EDİYORUM"

Arjantin medyasında yayımlanan haberlere göre, Wanda Nara’ya ait olduğu iddia edilen bazı ses kayıtları sızdırıldı. Bu kayıtlarda iddiaya göre Nara, "Mauro'dan boşandığım için Arjantin'e geldim. Şu anda boşanmayı organize ediyorum. Artık buna dayanamıyorum" şeklinde ifadelerde bulundu.

“İLİŞKİLERİNDE TEKNİK BİR UZLAŞMA YOK”

Çiftin Arjantin’de birlikte görüntülenmesinin ardından, Nara'nın avukatı dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Avukat, "Mauro, Arjantin’e kızlarını görmek için geldi. Aynı evde kaldılar ancak ayrı odalarda bulundular. Birlikte akşam yemeği yemeleri oldukça normal. Boşanmadılar, ancak ilişkilerinde teknik bir uzlaşma söz konusu değil" dedi.