Wanda Nara ile Mauro Icardi barıştı!

Fransa Ligue 1
Wanda Nara ile Mauro Icardi barıştı!

Paris Saint Germain forması giyen Arjantinli golcü futbolcu Mauro Icardi, aldattığı ve boşanmak üzere olduğu eşi Wanda Nara ile barıştı.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'in yıldız golcüsü Mauro İcardi, boşanmak üzere olduğu eşi Wanda Nara ile barıştı.

Wanda Nara, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, boşanmak için anlaşma imzaladıklarını ancak sonrasında ilişkilerine bir şans daha vermeye karar verdiklerini duyurdu.

Nara paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Geçtiğimiz aylarda yüklediğim fotoğraflar birlikteyken ne kadar mutlu olduğumuzu gösteriyor. Olanlardan sonra canım çok yandı. Her gün Mauro'ya boşanmak istediğimi söyledim. Bu yoldan artık geri dönüş olmadığını anladığında bu şekilde devam edemeyeceğimizi, çektiğimiz acıları dindirmenin tek yolu ayrılmaksa bunu da yapabileceğimizi söyledi. Avukata gittik. Mauro iki gün içinde tüm şartları kabul etti ve anlaşmayı imzaladık.

Ertesi gün bana kimsenin yazmadığı tarzda bir mektup yazdı ve şunları söyledi: "Sana her şeyi verdim ve şu an her şeye sahipsin. Umarım mutlu olabilirsin, çünkü senin mutluluğun beni mutlu ediyor."

Bu mektubun ardından bir şeyi fark ettim; her şeye sahip olsam da, eğer onunla birlikte değilsem hiçbir şeye sahip değilim. İçinden geçtiğimiz bu kötü dönem bizi bir çift ve aile olarak güçlendirecek, eminim. Önemli olan ikimiz de bu 8 yıllık hikayeyi bitirme özgürlüğüne sahipken, ağlamaktan yorulmuş ruhlarımıza rağmen, birlikte kalmayı seçmemiz. Seni seviyorum Mauro."

Wanda Nara ile Mauro Icardi barıştı! - Resim : 2

 

Kaynak: Haber Global TV

Wanda Nara Mauro Icardi