Wanda Nara-Icardi ayrılığı sonrası Simge gündem oldu: "Yenge olmanın tam zamanı"

HABER MERKEZİ
Magazin Haberleri Spor haberleri Galatasaray Mauro Icardi Wanda Nara
Wanda Nara-Icardi ayrılığı sonrası Simge gündem oldu: "Yenge olmanın tam zamanı"

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara arasındaki çalkantılı aşk sona erdi. Wanda Nara, Mauro Icardi ile ayrıldıklarını resmen duyururken çarpıcı ifadeler kullandı. Ayrılık sonrası ise şarkıcı Simge sosyal medyada gündem oldu. Hayranları "yenge olmanın tam zamanı" mesajları verdi.

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, bir kez daha özel hayatıyla gündemdeki yerini aldı.Icardi'nin daha önce defalarca ayrılıp barıştığı hayat arkadaşı Wanda Nara'nın, golcüyü takip çıkarması gündeme bomba gibi düştü. 2014'de Nara'nın, Maxi Lopez ile evli olduğu dönem aşk yaşamaya başlayan çift iki çocuk sahibi olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Wanda Nara'dan flaş bir hamle gelmişti. Mauro Icardi'yi takipten çıkan Nara'nın aksine, Icardi hala Nara'yı takibi sürdürüyor.

 

WANDA NARA RESMEN AÇIKLADI

Wanda Nara'nın açıklaması şu şekilde: Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası.

Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.

ŞARKICI SİMGE GÜNDEM OLDU

"Aşkın olayım şarkısıyla Icardi ile gündeme oturan Simge sosyal medyada çok konuşuldu. Hayranları "Olur bu iş. Yenge olmanın tam zamanı" şeklinde paylaşımlar yaptı.