Wagner lideri Prigojin'in burcu 'İkizler' Temmuz'da yol ayrımında! Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecekler

Magazin Haberleri Günlük burç yorumları Burç yorumları Astroloji
Wagner lideri Prigojin'in burcu 'İkizler' Temmuz'da yol ayrımında! Ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecekler

Rusya'da Wagner krizi patlak verdi. Ünlü astrologların bir süredir dikkat çektiği bu gerilimin nasıl sonlanacağı bilinmez ancak Wagner lideri Prigojin'in burcu 'İkizler'i Temmuz'da zorlu bir yol ayrımı bekliyor. İşte detaylar...

Rusya'da Wagner krizi patlak verdi. Ünlü astrologların bir süredir dikkat çektiği bu gerilimin nasıl sonlanacağı bilinmez ancak Wagner lideri Prigojin'in burcu 'İkizler'i Temmuz'da zorlu bir yol ayrımı bekliyor. Sevgili İkizler burçları, kısaca özetlemek gerekirse; "Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksiniz."

İşte, 1 Haziran'da doğan Wagner lideri Prigojin'in burcu 'İkizler'in 2023 Temmuz yorumları...

İKİZLER BURCU

Temmuz'un ilk on beş gününde ana başlıklarınız size açıkça düşman kişiler, mahkemeler, birden fazla kişi ile devam eden faaliyetler (ortaklıklar), yazılı veya sözlü birliktelikler ve en önemlisi de evlilik hayatına ek olarak vekalet vermiş olduğunuz insanlar, avukatınız gibi çeşitli konular hakkında olacak.

Hayatınıza yeni fırsatlar sunacak yeni kişiler girse de, aklınıza koyduğunuz hedefi tutturmanız biraz zor. Fakat siz yine de elinizden geleni yapacaksınız. Gökyüzü size açık açık diyor ki; "Ya bu deveyi güdecek ya da bu diyardan gideceksin."

Kaynak: Haber Global TV

ikizler burcu günlük burç yorumları burç yorumları magazin magazin haberleri