VJ Bülent yıllar sonra anlattı: İşine son verildi, İstanbul'u terk etti

Magazin Haberleri
VJ Bülent yıllar sonra anlattı: İşine son verildi, İstanbul'u terk etti

Bir döneme damga vuran VJ Bülent, Armağan Çağlayan’ın programında içini döktü. Ünlü isim, Kral TV’den ayrılma ve İstanbul’u terk etme nedenini anlattı.

90’ların en ünlü VJ’lerinden biri olan Bülent Çarıkçı, Armağan Çağlayan’ın YouTube’da yayınlanan ‘Dur Bi Dinle’ programına konuk oldu. VJ Bülent olarak adını duyuran Bülent Çarıkçı, samimi açıklamaları kısa sürede gündem oldu.

VJ Bülent yıllar sonra anlattı: İşine son verildi, İstanbul'u terk etti - Resim : 1

VJ Bülent tiyatro okurken elemelerden geçip Karal TV’ye başladığını söyledi. VJ Bülent açıklamasının devamında ise Kral TV'den nasıl kovulduğunu da anlattı.

VJ Bülent yıllar sonra anlattı: İşine son verildi, İstanbul'u terk etti - Resim : 2

KRAL TV’DEN NEDEN KOVULDU?

VJ Bülent kovulmasıyla ilgili "Katıldığım bir programda hiç istemediğim bir sohbetin arasında kaldım. Asla dahil olmadım o konuşmalara. Oray Eğin'in programıydı. Türkiye'deki büyük değişimin son halkalarından biriydi tabii ki yalnızca bu konuşmalar değildi. Fakat o programı terk etmediğim için Kral TV’de devam etmemi istemediler" dedi.

Bir döneme damgasını vuran VJ Bülent açıklamasının devamında "Huysuz Virjin ile başlayan ambargonun devamıydım ben... Bu bir bahaneydi. Hiçbir saygısızlığım olmadı. Ne Uzan ailesini ne eski kurumuma. Hepimizi ekrandan kaybettirildiğimiz bir gün anlatırım" dedi.

İSTANBUL'U TERK ETTİ

50 yaşındaki VJ Bülent yaşananlardan sonra İstanbul'u terk ettiğini söyledi. Edirne ve Selanik arası sakin bir hayat süren VJ Bülent "Anneannemin doğum yeri Selanik’ti, babaannemler Edirne’de… İki yere de gidip geliyorum. Zaten bir günde İstanbul’daki evimi kapattım çıktım. Tüm eşyalarımı arkadaşlarıma dağıttım" dedi.

Ünlü isim "İstanbul'dan taşınmak yaptığım en doğru şeydi" yorumunda bulundu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Vj Bülent Armağan Çağlayan Bülent Çarıkçı dur bi dinle