Victoria Secret'ın yılbaşı gösterisi performans düşüklüğü nedeniyle iptal edildi

Victoria Secret'ın yılbaşı gösterisi performans düşüklüğü nedeniyle iptal edildi

Dünyaca ünlü iç çamaşır markası Victoria's Secret, performanslarda düşüş yaşandığı için yılbaşı gecesi yayınlanacak geleneksel şovlarını iptal ettiğini duyurdu.

Her yıl gelenekselleşen ve 'yılın şovu' olarak aralık ayında gerçekleşen Victoria's Secret defilesi, bu yıl performans düşüklüğü yaşandığı gerekçesiyle yapılmayacak.

Victoria Secret'ın yılbaşı gösterisi performans düşüklüğü nedeniyle iptal edildi - Resim : 1

İptal kararının gerekçesi, "Victoria's Secret'ın pazarlamasını geliştirmek" olarak açıklandı. Markanın finans yöneticisi, "Müşterilerle iletişim kuracağız, ancak söyleyeceğim hiçbir söz, bu moda şovunun büyüklüğünü açıklayamaz" dedi.

Yönetici ayrıca, "Victoria's Secret'in performansındaki düşüş göz önüne alındığında, ürünlerimizin müşterilerde yankı uyandırmasını sağlamaya odaklanırken, bu işte sermaye yatırımını büyük ölçüde geri çektik" diye ekledi.

ÜNLÜ MODEL AÇIKLAMIŞTI

Yaz döneminde ünlü model Shanina Shaik, her yıl gelenekselleşen ve 'yılın şovu' olarak lanse edilen Victoria's Secret iç çamaşırı defilesinin 2019'da gerçekleşmeyeceğini açıklamıştı. 

TWITTER'DA TREND OLDU

Defilenin iptal edilmesini ardından marka Twitter'da trend oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı, defilenin iptal olmasından dolayı büyük üzüntü içerisinde olduğunu söyledi.

Victoria's Secret