Vefat eden oyuncu Semra Dinçer'le ilgili acı detay! Haluk Levent duyurdu

Magazin Haberleri
Vefat eden oyuncu Semra Dinçer'le ilgili acı detay! Haluk Levent duyurdu

Kuzey Güney dizisindeki anne rolüyle hafızalara kazınan usta oyuncu Semra Dinçer 56 yaşında vefat etti. AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, "İsmini vermedik, sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu, sayısız operasyon yaptırıldı ama olmadı" dedi.

Oyuncu Semra Dinçer, akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. 56 yaşında hayatını kaybeden ünlü oyuncunun ölüm haberini sosyal medya hesabından Haluk Levent paylaştı.

Dinçer'in ölümünün ardından hayatıyla ilgili acı bir gerçek ortaya çıktı.

Vefat eden oyuncu Semra Dinçer'le ilgili acı detay! Haluk Levent duyurdu - Resim : 1

"İSMİNİ VERMEDEN YARDIM ETTİK"

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Semra Dinçer'in hayatını kaybettiğini duyuran Haluk Levent, bilinmeyen bir olayı da anlattı. Kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile birçok kişi için bağış toplayan Levent, 2 yıldır oyuncu için de çalıştıklarını söyledi. Ünlü şarkıcı paylaşımında olayın detaylarını şöyle anlattı:

"Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik, sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu sayısız operasyon yaptırıldı. Ama olmadı. Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağ olsun."

Vefat eden oyuncu Semra Dinçer'le ilgili acı detay! Haluk Levent duyurdu - Resim : 2

Vefat eden oyuncu Semra Dinçer'le ilgili acı detay! Haluk Levent duyurdu - Resim : 3

SEMRA DİNÇER KİMDİR?

Sinema ve dizi oyuncusu, senaryo yazarı. Semra Dinçer, 1965 yılında Ankara'da doğdu. Oyunculuk eğitimi almayan Semra Dinçer “alaylı” diye tabir edilen işin mutfağında yetişen bir oyuncuydu. Dizi ve sinema filminde roller aldı. 

Şimdiye dek 7’sinin senaryosunu da yazdığı 42 film ve dizde rol alan Semra Dinçer, kameralar karşısına ilk kez 1984 yılında ‘Köşe Dönücü’ adlı dizi ile geçti. 

Kuzey Güney dizisinde Handan Tekinoğlu karakteri ile hafızalara kazınan Dinçer, İstanbullu Gelin’de Reyhan Sezgin rolündeydi. 

Başarılı oyuncu son olarak ise TV 8 ekranlarında yayınlanmakta olan ‘Kırmızı Oda’ adlı dizide Hediye’nin biyolojik annesi Hikmet karakterine hayat verdi.  

Semra Dinçer; Kaybolan Yıllar, Martılar ve İstanbul, Cinayet Masası, Yolun Sonu, Geniş Zamanlar, Kavak Yelleri  gibi pek çok yapımda da yer aldı. 

Kaynak: Haber Global TV

Semra Dinçer Haluk Levent magazin magazin haberleri